Tja tjena

Har känt mig aningen isolerad på sistone så jag bestämde mig för att återvända till facebook en andra gång. Kommer in och blir fullständigt överväldigad utav alla funktioner och intryck överallt, vad har det blivit av mig egentligen? Ja ja, kanske tar jag upp rehabiliteringen när jag kommer in från promenaden med Gab-Gab. På lördag ska jag och svärmor iväg på Mia, det ska bli så hiiiimla kul! Supersnabb och lite halvtaskig uppdatering men men, nu tvättstuga innan det är dags att möta upp kusinen.

Pyss

Kan inte nås för tillfälletSom ni kanske förstår genom att glutta på bilden ovan, blir det svårt för mig att ladda min telefon den närmaste tiden. Ett snabbt besök i köket för att förbereda kakbak resulterade i en söndertuggad sladd i soffan. Fy Pluto, fyyy! Så om ni undrar varför jag inte svarar i telefon så vet ni vad det beror på. Just nu är jag nästan helt omöjlig att nå eftersom jag inte heller har internet på min dator, antar att jag får se det positiva och njuta av friheten.


Plutos resaHerr SpanjorÅterkommer snart med mer update, har inte riktigt lyckats få till dygnsrytmen igen.
Som tur är så är Spanjoren lika trött som vi andra så det blir en hel del mys i soffan.


Halalslakt, kanske det vidrigaste

Ibland är det så jävla svårt att respektera andra kulturer och religioners traditioner och normer, när det gäller halalslakt är det tamejfan omöjligt.

"Slakten innebär att man skär av slaktdjurets hals med en kniv. Då skärs bland annat halsens blodkärl av och djuret tappas på sitt blod varigenom det dör."

Djuret förlorar alltså inte medvetandet med ens som snittet görs, vilket man kan se i klippen. Det är helt jävla sinnessjukt hur en politiker som Reinfeldt (och alla andra partier utom SD) kan stötta det här, var fan är humanismen någonstans?
Snälla ni, håll utkik efter halalmärket eftersom det finns på så många produkter. Jag hittade det på två olika påsar kyckling i vår frys, det liksom smygs in lite här och var. För er som är känsliga, klippet kan man se på utan att kräkas mest eftersom att kvaliteten inte är så bra. Det finns mycket(!) vidrigare klipp att se på youtube men de går inte att bädda in.
Som sagt, snart ligger SD närmare än alla andra partier, vi får se vad som händer till nästa val.

Hjärnsmet

Svinig huvudvärk som gjorde att plugget stannade upp totalt. Bytte till en mindre huvudkudde, värken försvann. Intressant. Shit, man har inte mycket till liv just nu alltså.

Inför

Här hemma är allt ordnat med en förberedd Plutoväska där allt som kan tänkas behövas finnes. På så vis kan jag koppla bort hela den grejen i helgen och studera järnet. Det är nästan så att jag tror på det själv, men gud så jag längtar till torsdagen, det ska bli så djävulskt spännande!

SpjuverEn av sex filmer som jag har på den lille, jag vet inte hur många gånger jag såg dessa och analyserade hans beteende innan jag sa ja till att bli just hans jourmatte. Plutte.

Pluto

Om en vecka och en dag kommer med största sannolikhet den här lilla krabaten till oss för att uppfostras och översköljas av kärlek till dess att han får ett riktigt hem. Jag kommer lägga ut uppdateringar om hans framsteg och om du/ni känner er att ni skulle kunna erbjuda ett passande hem, tveka inte med att höra av er!


Alla älskar onsdagar

En ny dag, nya möjligheter. På torsdag nästa vecka smäller det så nu är det superplugg fram tills dess. Tur som fasen att det är en hyfsat rolig kurs jag kör nu. Att jag aldrig lär mig? Jag har ett par fyra stycken i min närhet som upprepande skadar mig mer eller mindre och gång på gång intalar jag mig om att kliva därifrån, men min kärlek till dem hindrar mig varje gång. Jag tror inte att någon av dem gör det avsiktligt men det hör inte hit, fokus ligger på att relationen inte är hälsosam för mig. Gosh!

Pop-pop-pop

En pluggvecka till, nu kör vi järnet! Den förra veckan var ett skämt med superförkylning tättföljt av flera allergiska reaktioner och ett avslut med bakissjuka. Here we go!

Little Star"This is the story of a little dog whom nobody was aware of.
We gave her the name "Little Star"

This old lady has been found in the bushes of the soccerfield of Marbella last Saturday the 3rd. of January. She must have been lying there for quite a while and nobody seemed to miss her! She is / was an old lady who was suffering a lot and was exposed to the cold and was even lying in the rain. She even had mud in her mouth, was completely dehydrated and more dead than alive... but her hart was still beating. She, "Little Star", had in fact already given up but was found by a real animal lover who brought her to the animal asylum Triple A in Marbella. Unfortunately "Little Star" was to weak to survive and we have send her to the Dog Heaven in a humane way so that she did not had to suffer more days in the mud, bushes and cold at the soccerfield of Marbella. This story is meant to ask your attention for animals lying in abandened in terrible cicumstances with the hope that if you see them you will take them to the nearest asylum of animals."


I will, I will rock you!


100 spänn, så himla värdigt.
Du min vän får följa med på lörre.


Baby I was born this way


Det är fukten som har den största makten över mitt hår,
nu och föralltid.


Jag känner mig sådär fruktansvärt positiv idag, antar att det är kombinationen sol, välgenomförd redovisning om pws och härligt pluggflyt som gör det. Och så lite längtan och förväntan inför lördagen såklart, ska bli så gött att få dricka drinkar, träffa mina urtjusiga damer och skaka lite rumpa (om allt går som planerat dvs). Och för att allt det ska bli möjligt måste jag plugga på nu igen, lunchrasten blev lite längre än planerat. Råkade nämligen fastna framför Born this way -videon, som jag älskar den låten.
Because you're mine, I walk the line

Dagens känslor; lycka och tacksamhet.

Idag är jag tacksam från djupet av mitt hjärta. Jag är tacksam för att jag är frisk, för att jag kan gå ut genom dörren utan att känna rädsla och för att jag har tillgång till de ting som jag älskar samt håller av. Jag är lycklig eftersom jag fortfarande kan välja, drömma och uppleva. Jag glädjs åt att jag ännu har ett långt liv som ligger framför mina fötter och att jag kan göra mina dåtida misstag mindre synliga genom att nu göra gott. Jag njuter av att jag är jag och att jag alltid lyckas hamna rätt tillslut. 
It will be alright.


The collarbone that never lies
Ni kanske inte visste det men jag har ett magiskt nyckelben. Det har inte alltid varit magiskt utan blev det först när det gick av då jag blev nedsprungen av en häst för många år sedan. Vid alkoholintag signalerar benet till mig genom smärta då jag börjar bli onykter och detsamma händer innan jag insjuknar. Jag kände en väldig smärta i nyckelbenet för några dagar sedan och vad resulterade inte det i då? Här sitter jag nu med superrethosta och täppt näsa, det slår tamejfaan aldrig fel!

Under natten fick jag det kända, härliga pluggrycket och allt flöt på sådär skönt som det ska göra. Jag är övertygad om att det är nattetid som gäller för min del, då är jag som minst distraherad och dessutom mest klartänkande. Så nu ska jag strax bege mig ner på staden för att inhandla nödvändigheter tillsammans med en lunchande syster. Vid hemkomst är det jag som sätter mig ned bland böckerna igen.

RSS 2.0