One week to go

 Det var tänkt att jag skulle skaka rumpan av mig idag men det blev ingenting av med det, istället ligger jag nedbäddad sedan två timmar tillbaka och donar på datorn tills dess att tvättmaskinen här nere ska bli klar. Det blev i alla fall en måltid och några toner i midsommaranda med Saran förut, men i övrigt har dagen gått omärkbar förbi. En trevlig kvällspromenad satt fint men jag önskar den hade blivit längre, tyvärr litar jag inte riktigt på min lokalförmåga så det var bäst att bege sig hemåt efter en stund.

Nervositeten bara växer inom mig, hur tusan ska jag lyckas med det här på en vecka? Hur ska jag hinna bli redo och säker på det jag gör tills dess? Jag hoppas på fler praktiska bartesttillfällen här i veckan så att jag hinner jobba bort lite av mina nerver så att de inte ställer till det på fredag.

Jag kommer nog inte skriva så mycket mer här nu innan jag kommer hem, känner på mig att den mesta (om inte all) vaken tid kommer gå åt till något så mycket viktigare som drinkreceptsplugg och dylikt. Jag hoppas att ni har haft en trevlig midsommar och att veckan blir himla bra.

*Egentligen borde man kanske våga satsa på det som kropp och själ skriker efter, även fastän det många gånger känns fel i teorin? När ska man lita på förnuftet och när kan man gå efter magkänsla?

 


Kommentarer
Postat av: Linda

Jag hejar på dig Fia, det här fixar du lätt som en plätt! <3

2011-06-25 @ 12:43:20
URL: http://lindarasberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0