Björne
Plutten. Vår lilla Rigo kom hem från sin farmor igår och som han studsade omkring. Alva däremot blev väl mindre glad, hon bara vägrade pussa tillbaka. Nu ligger han här nedan, precis som bilden förtäljer. Han är rätt charmig sådär, han vet att det är förbjudet att äta ur Alvas skål så det låter han bli. Men hur är det man säger nu igen, luften är fri? Han ligger så nära skålen han bara kan, i timtal om så krävs, tills dess att Alva ätit upp och han kan slicka rent.


Det är dags för lördagsmys

Idag har jag:

Tvättat
Städat
Diskat
Gått till återvinningen
Gått till återvinningen igen
Kollat på p3 guld galan
Pluggat massor (faktiskt)
Busat med Alvi
Gjort pitabröd med asgod fyllning 
Saknat Joakim

Så det enda jag har kvar på dagsschemat att göra är att umgås med min systeryster och min kära Alvikenalvi. Nu strax ska vi dra igång en till maskin och sedan bär det av mot Ica nära en snabb snabb för lite gottisinköp.

Snutte

Har lillhunden Tibbs bredvid mig i soffan. Han har pipit som den värsta av de värsta pipleksakerna den senaste halvtimmen ungefär, mest eftersom att jag talade om för honom att tre hundar inte kan springa omkring och busa i lägenheten. Nu har han äntligen somnat som de andra två och pipet har avtagit, därför vågar jag inte röra mig ur fläcken. Gode gud, låt honom sova tills dess att hans nyfriserade matte kommer förbi.


Lugg 3


Mer luggJag vet att det blev väldigt mycket alkoholrelaterat i det här luggsammanhanget men det blundar vi för tycker jag. Fasiken, nu blir jag ännu lite mer pepp på den där ögongardinen.


Lugg I say

...or do I?


Jävla skitblogg

Snart ger jag upp det här med bloggskrivande. Jag kan varken lägga in bilder eller skriva från mobilen, något som jag inte kunnat göra på ett par månader. Men se på tusan, nu kan jag inte bädda in musikklipp från datorn heller, lovely. Så här får ni en länk och en stor suck; 

http://www.youtube.com/watch?v=NTIqd9pNxnw&NR=1 
Det är en perfekt stekapannkakorochdansaruntiköketensoligdag-låt. Hett tips som inte har beprövats ännu, men jag liksom bara känner att det är så.

Nu dröjer det inte länge innan jag exploderar, har så mycket kärlek inombords som bara vill ut, ut, ut. Synd bara att ångesten står ivägen, men när Omvårdnaden är inlämnad så är det "watch out" som gäller för er, mitt herrskap.
Fly fucking förbannad

CSN är fanimig skäl nog att inte plugga mer i höst. Jag behöver någon att nita, någon att slå riktigt hårt på käften. Igår sa de att nya uppgifter hade kommit in, 450p och jag skulle ha mina pengar på torsdag. Idag är uppgifterna som bortblåsta och mina pengar i vår är indragna. Vad är det för äckliga inkompetenta djävlar som sitter bakom skrivborden på skolorna och i CSNs lokaler?

Och så säger kvinnan att det "bara" är att ringa till skolan och sedan ringa tillbaka till CSN. Men det är inte så "bara" när man ringer upp flera hundra kronor per termin bara för att folk inte kan sköta sina jobb. Det är inte så "bara" när man stått i kö i flera timmar (totalt) och man blir informerad och lovad saker som egentligen inte betyder någonting. Det är inte så "bara" när man inte fått pengar sedan 25 november och har räkningar att betala. Det är fan inte så "bara".

When your body needs to danceSatt och kollade runt lite på webben i jakt på danskurser för vuxna, döödöö. Som vanligt ingen träff i Katrineholm, men så kom jag att tänka på det där med Kinect. Älskling, kan inte det här spelet få glida förbi dammsugaren på inköpslistan? Vill ha, vill ha, måste ha!

Muren

Egentligen skulle någon behöva sprätta upp mitt bröst så att ni kan få se krampanfallen som mitt hjärta utsätts för hela dagarna. Okej, jag antar att det är ljug rent fysiologiskt men det är sanning all the way på ett spirituellt och psykiskt plan. Ångest, ångest, ångest. Jag känner mig fast, som ett skräckslaget, ställt rådjur. Det är så mycket känslor som ställer sig i vägen för mig. En massa livsförändringar och vägval som väntar bakom kröken, väntar på att jag ska ta de sista stegen. Men det går inte riktigt förrän känslovikten lättar och problemen börjar skingras. Jag vet att skolan måste lösa sig till en början, sedan ska jag ta itu med känslor från förr, därefter välja vilken riktning jag ska gå i och tillslut välja mina relationer. För er som inte förstår så är det här mest konstigt hablisch, för er andra så är det nog samma uppfattning som gäller. Behövde bara skriva av mig lite och kanske förklara att det är mycket som pågår inombords just nu, därav min höga frånvaro.


Men på lördag tjejer! Milstolpe.

Dancing queen

Jag vill ut och dansa med en drink i handen på lördag och skulle vilja ha lite sällskap.
Hör av dig/er om ni kan tänka er låta mig sällskapa?Hjärnmos

   Jag har kört fast. Trodde liksom att hjärnan skulle hoppa igång igen efter en superb, hemmagjord fiskgratäng men det hände aldrig. Jag ska ut med hundarna på en kissning, det skulle jag egentligen redan för en timme sedan.

   Imorse när jag stod oklädd framför fönstret nämde Joakim att jag var smal, jag granskade mig i hallspegeln och jodå, lite halvtunn var jag allt. Efter en jäkla massa mjölk, grädde, messmör och smör så ligger jag här, inte så smal utan väldigt svullen och med världarnas magont, igen. Alltså fan Sofia, när ska du börja ta det här på allvar?

   Ibland önskar jag att de där hundarna två inte var en del av min familj, det är under dagar som dessa. Alvas lekinviter då hon går till leksakslådan, hämtar sin favoritapa och lägger den på soffan, krossar mitt hjärta en aning. Jag vill ge henne all min tid, den tid som inte finns just nu.

   Jag är lite halvtrött på ett visst drag hos vissa människor i min omgivning. Jag mår både psykiskt och fysiskt dåligt när det inte längre räcker med att säga "back off" på ett ursäktande vis efter en lägesupdate. Kanske har det en koppling till mina Asbergerdrag, eller så beror det på min inneboende Herr Ågren, men nu är det så att jag behöver lite utrymme ibland för att inte behöva drabbas av panik. 

   Om jag inte känner för att svara i telefonen en kväll då jag har haft 15 inkommande samtal under dagen, då sätter jag den på ljudlöst. Känner jag för att ligga omstoppad i soffan framför en bra film fastän jag kanske hade bokat in mig på något annat, så kan det mycket väl hända att jag ställer in i sista sekund. Har jag plugg upp över öronen så kanske jag väljer att prioritera lugn och ro framför ett erbjudande om aktivitet. Kan min omgivning för 5011 och sista gången snälla låta bli att ta detta personligt?

   Jag måste ta hand om mig själv och sätta mitt jag i första hand, annars kommer ni inte ha någon nytta av mig så länge till. Och så lite peace på den!

Okända samtal

Käre Fru, Herr, Fröken eller Unge herr Okänd, var god sluta ring mig.
Jag har aldrig och kommer aldrig svara när någon ringer med dolt nummer.
Lämna ett meddelande så ringer jag upp dig, tack.

Långt, tjockt och frisktVarför i helwette skulle jag envisas med en blekning för mycket?


Stopp och väx!
Letade klobilder på brända skivor och råkade ramla över en massa foton på mig med mycket huvudhår. Nu hoppas vi alla att mina piller har någon verkan och att håret växer snabbare än snabbast, långt lång långt ska det bli. Mer plugg idag, mer plugg hela veckan. Ska sitta instängd med papper och penna tills på torsdag, då börjar skolan igen med två kursstarter och en examination, lovely.


Take a bite of my heart tonight

Here we go again! I kinda wanna be more than friends, so take it easy on me. I'm afraid, you're never satisfied. Here we go again! We're sick like animals, we play pretend. You're just a cannibal and I'm afraid I wont get out alive. No I won't sleep tonight. Here we are again! I feel the chemicals kickin' in, it's gettin' heavier. I wanna run and hide, I wanna run and hide! I do it every time. You're killin' me now and I won't be denied by you, the animal inside of you. Hush, hush the world is quiet. Hush, hush we both can't fight it, it's us that made this mess. Why can't you understand? Whoa, I won't sleep tonight, I wont sleep tonight. Here we go again!Say goodbye to my heart tonight.

Hår, hälsa & Stockholm

Japp, nu är jag lite för mörkhårig för mitt eget bästa igen. Bilden på kartongen sa mellanbrun/röd, resultatet beslöt sig för att inte hålla med. Annars är det bra här, jag har inte dött ännu. Sitter i samma jäkla båt som innan jul i princip, ni vet den som sjunker? Har plugg upp till öronen vilket gör det svårt för mig att höra er, höh. Idag kör vi Stockholm, nästa helg lika så. Farfarsmys och kusindop står på agendan, trevligt värre.


RSS 2.0