3


När hon är trött men vägrar sova, likt ett litet barn,
ligger hon och svajar med huvudet tills hon somnar
med nosen som stöd i marken.


Nu är vi inne på vårat tredje dygn tillsammans med Fey. För var dag som går blir hon en allt modigare och gladare hund(valp), vilket känns otroligt häftigt. Den lilla skraja och ledsna hund som anlände till oss är som bortblåst innanför hemmets fyra väggar och även under promenaderna förutsatt att vi inte måste hälsa på någon läskig tvåbent eller fyrbent det vill säga. Hennes mun är full av tandsten dock, därav den fruktansvärda stanken. Gled runt lite på forum och det kostar allt från strax under 1000 lappen upp till 3800 spänn att ta bort den tydligen. Är det någon som har tagit bort tandsten på sin hund på prinsgatan och kan tala om hur mycket de tar för't? Tror inte jag ska vända mig till Djurkliniken, känner på mig att de inte är några fan av spanska gatuhundar precis.

Jag är personligen trött som ett as, kanske för att jag har kommit i säng sent och blivit väckt av solen men även småtjejerna klockan sju varenda morgon de senaste dagarna. Jag är otroligt fokuserad på djuren hela dagarna och tänker mycket på huruvida den lilla ska få stanna här eller om vi helt enkelt bara ska se hennes vistelse som en återställande tid i jourhem. Det hänger nästintill helt och hållet på våra kära hundar sedan innan, främst Alva. De måste prioriteras och märker jag att hon backar på något sätt i den sociala utvecklingen så måste nog Fey hitta annat hem. Nu hoppas vi på att det inte ska hända, de har ju trots allt hur kul som helst när de leker och stojar.

Nej nu ut på promenad igen innan Fey lämnar en olycka på mattan. Jag som trodde att hon var rumsren hann precis fånga upp henne imorse när hon var påväg att sätta sig, sprang ner på gården och satte henne ner. Hon var duktig och kissade med en gång, inte konstigt eftersom hon har hållt sig upp till 24 timmar (häromdagen). Men som sagt, hon gör framsteg, det gör hon.

Ursäkta att det blir mycket hundsnack nu, men de tar upp den största delen av min tid just nu.


Någon som vill köpa en hund?

- just nu är hon billig


Söt när hon sover

1,5 år my ass, fröken Fey är inte så gammal vill jag lova. Hon biter i allt, har hittills gnagt på soffan, mobilen, tidningen och filtar. När hon gör något hon inte får och jag säger till tittar hon på mig någon sekund sedan skuttar hon runt i hela rummet för att sedan göra det hon inte fick göra en gång till. När jag inte ser går hon till hallen där man hör det prassla till, sedan springer hon in i sovrummet med Joakims toffla (som är ungefär lika stor som henne själv). Jag kikar in och frågar om hon verkligen får vara där? Då hoppar hon ner från sängen i illfart, men var tog tofflan vägen? Jo den är inbäddad under täcket. Hon är rätt charmig den där tösen men jag tror varken jag eller Alva hade räknat med såhär mycket jobb. Joakim kommer få en chock när han kommer hem och ska börja lära känna henne. Jesus Fey, Jesus!

Fey
Avslöjandet av hemligheten

Tina hade rätt men tur för mig att hon vikt-ig, då slipper jag kanske köpa henne de där glassarna. Elleeer?

"En svart/vit fläckig Doris som är född september 2009 och dessutom på Irland. Inte har hon haft det lätt t.om. bott i en hundgård men nu kanske räddningen kommer åkandes från Kattne till sthlm..."


Men nu tycker ni att den fina bruna hunden här nedan inte är speciellt svart/vit fläckig, och det är ju sant. Inte heter hon Doris heller. Vi var och tittade på D, Joakim och jag men jag kände aldrig det där "klicket" trots att hon var en jätte fin hund.
Ett helt sjukt mystiskt händelseförlopp senare sitter jag här med tösan på bilden nedan. F.d. Tina men som nu heter Fey har levt sin första tid som gatuhund i Spanien. Under ett års tid har hon bott på ADA där hon har haft rollen som hackkyckling bland de andra hundarna och har med största sannolikhet också misshandlats av en manlig skötare. Därför är hon lite misstänksam mot andra människor och hundar till en början, men när det släpper är hon världens vackraste (tillsammans med Alva och lilla Rico såklart). Hon har inte ens varit i Sverige en vecka ännu men har redan utvecklats väldigt mycket vilket bådar gott. Så nu kommer ni kanske inte höra så mycket av mig den närmsta tiden, för hon kommer kräva en hel del närvaro och rehabilitering.
Och just! Ni får tycka vad ni vill, för jag gör det som känns rätt för mig.


Lägenhetsunderhåll?Hör ett konstigt ljud från hallen och kommer ut till det här.
Jag tror att det är dags att skruva och putsa lite på lägenheten.


Neverending cake

Joakim fyllde som sagt år för ett par dagar sedan och då fick han sin tårta som han beställde. Nu är problemet att den aldrig tar slut, oavsett hur mycket man äter. Helt sjuuukt!
Det har hänt en hel del kring hemlighetsmakeriet de senaste dagarna men idag verkar det final answer komma, spännande! Så först idag ska jag åka iväg och samla mer information kring det för att tillslut ta ett beslut och då kan jag skvallra på här på bloggen som aldrig förr. Sedan ikväll blir det SATC bio med Pian, ä.n.t.l.i.g.e.n!

PUSS
Det må vara den fulaste ledtråden någonsin, men den är åtminstone betydligt mer avslöjande än den förra som var i princip omöjlig att knäcka. Så här har ni gott folk, gissningar tack? Det närmar sig och nu står två glassar på spel, milde tid. Jag räknar med i alla fall en gissning till från dig, mamma.
Nu är jag helt slut i kropp och sinne. Jag och Pia startade vår promenad tillsammans med hundarna klockan ni imorse och var inte hemma förrän strax efter tre, vi hade alltså gått i ungefär sex timmar. Helt makalöst och det syns inte bara på mig och årets första bonnbränna utan även på hundarna som har vilat ut ordentligt på eftermiddagen. Det är roligt att gå med Pia och Pedro för var eviga gång så är det en massa människor som kommenterar "tripp trapp trull", eller så säger de "och den lilla och den stora går ihop alltså?!". Och ja det gör de, indeed.
Väl hemma ställde jag mig i köket för att baka tårta eftersom älskade Joakim fyller år idag. Än så länge ligger han på rätt sida om 25, nästa år kan det bli en aning mer ångestfyllt för mig. Mamma, PA och Mörtin kom över för att fira min man vilket blev trevligt som vanligt.
Bäst att man fixar med det sista och hoppar i säng så att man är pigg och fräsch imorgon, det kan behövas höreni. Kom igen, chansa nu?! Det kan bli kul! Jag kanske har de bästa läsarna, men ni måste erkänna att ni är de blygaste också..?

Veckoslut

Surfar runt lite för att kolla in lite bloggar och märkligt nog verkar alla ha lagt ut musik som jag gillar, gammalt som nytt. Det gillar vi.

Igår var en bra och mys dag. Kutade runt här hemma från 07.30-17.00, satt ner tio minuter för lunch men annars var jag på benen hela dagen. Fick en massa gjort, vilket jag alltid får när min kära är borta, märkligen va? Hih. Sedan kom sis i alla fall och jag sällskapade henne i jakten på det perfekta trädet och tillslut så fann vi det, skam den som ger sig. Hundarna var väl halvt uttråkade men jag tror ändå att de uppskattar att ligga i skuggan under ett träd mer än att slumra i lägenheten hela dagen. Ursäkta alla hundbilderna, Elie, men jag kan inte hjälpa't. 

Sedan kom mams och PA för att joina oss framför jakten på julia och evan almighty. De flesta av oss var nog trötta som as men det var fint ändå. Vi pratade mer om den eventuella resan i sommar och det vore gött hörni.

Nu plugg i alla fall, får passa på innan Joakim kommer hem för han lär ju få min fulla uppmärksamhet. Det är verkligen att rekomendera, att vara ifrån varandra lite för att få perspektiv. Det räckte med några timmar för att jag skulle förstå hur otroligt viktig människan är för mig. Jag känner mig konstig när han är borta, han är verkligen en del av mig nu för tiden, på ett bra sätt, inte på ett kvävande sådant.

Gårdagen med sis


Love you tooSliten tjej indeed. Jag var som sagt en duktig tjej igår, idag var det sämre med den saken. Har bakat bröd, handlat, återvunnit, promenerat med Tinan och haft ett möte på banken, men jag har inte gjort det jag skulle; pluggat. Ut med hundarna nu för att köra en pluggnatt till, kul jul.

Fan vad jag avskyr mina extrakilon

03:39

Det börjar ljusna, jag har precis blivit klar med mitt andra arbete och är inte längre trött. Men jag är hungrig och vi har ingen frukost, fast väckarklockan står ställd på åtta. Fuck och godnatt!

00:30

Klockan är halv ett på natten och jag ska precis börja på min Lindrande vård uppgift nummer fyra som ska vara inne imorgon klockan 12:00. Den ska vara inne först då men imorgonbitti har jag tid på banken för att bli ekenkund i ett försök att bli något mer åt det vuxna hållet. Nu har jag varit en sådan äckligt duktig tjej de senaste dagarna och fått en hel del plugg gjort även om det är bra mycket mer to go för att komma ikapp igen. Hoppas på Tinapromenad imorgon, vilket det verkar bli vid straxinnanlunch-snåret. Därefter har jag planerat att jag ska göra klart min sista psykologiuppgift så att de äntligen är ur vägen. Det var så mycket att göra i den där kursen, så mycket att jag bara stelnade till och stannade kvar. Jag stannade tills nu för nu jäklar är jag på gång ska ni veta. Måtte jag bara inte sabba det här nu, jag vill ha sommarloooov! Nu vill jag bara sova känner jag därför är det nog bäst att sätta igång med plugget så att drömmen kan bli sann någon gång.

Kul inlägg verkligen, snacka om att locka läsare alltså.


Symboler som plockar fram det fulaDå och då snubblar jag på saker som påminner mig om den tid då vi inte var ett gäng söndertrasade DNA-blandningar på avstånd med endast något slags sammanvävt förflutet som gör att vi alla på något vis är länkade till varandra på facebook. Den tid när vi utgjorde en grund som verkade stabil och trygg, när vi inte räknade våra gräl eftersom de ansågs på något sätt kärleksfulla i grund och botten. Gräl orsakade av oro och omsorg för varandra och inte ilska, hämnd och avsky. En tid när man tog lite för mycket förgivet för sitt eget bästa. Det var en tid då säkerhetsnätet fortfarande fanns nära till hands, när alla hade sin utgångspunkt på ett och samma ställe på kartan. En tid då man kallade oss en familj.

Idag snubblade jag in på en sådan sak. Eftersom jag aldrig tycks få nog av knivhuggsminnen och smärta så söker jag givetvis reda på vår (förra) häst Winnies nya ägares blogg. Jag ser bilder på vår förra familjemedlem som får mig att bryta ihop inombords, men den här gången låter jag det synas utåt med, för jag är ensam här hemma. Det är verkligen inte hästen i sig som ökar trycket i tårkanalerna, missförstå mig rätt, det var en jätte fin häst trots alla våra dispyter relaterade till våra envisa viljor två, men hon är en tydlig symbol som representerar allt det jag saknar och så länge har undvikt att sörja. För det är fult att vara ledsen, sörjer man något är man svag. Det kan till och med Alva intyga om när hon nu kryper närmare i ett försök att pussa bort det blöta på kinden.

Dessa jävliga symboler dyker upp när man minst anar det, en regnig dag efter jobbet likväl som när det spritter i hela kroppen och man är uppfylld av en känsla av odödlighet. Plötsligt står de där framför en och inom en hundradelssekund kryper en obehaglig, kylande känsla in i bröstet för man vet vad som ska hända härnäst. Det vet man alltid, för de där symbolerna gör alltid samma sak med en. De slår en på käften så hårt att man tillslut ligger ihopvikt på golvet i forsterställning. Det är inte en smärta som leder till dödlig ångest, utan mer en krampande känsla som försöker vända ut och in på en. Jag antar att det är ett plågsamt men nödvändigt vis för själen att bearbeta, men det känns aldrig okej att hamna i det där tillståndet. När jag tänker efter så gör det nog ondare med tiden, kanske för att man går från ett kisande perspektiv till ett med vidöppna ögon. Varför skulle jag envisas med att söka reda på de där bilderna? Och vad i helvete tänkte jag med när jag sparade bilderna i en mapp på skrivbordet? Som sagt, vissa törstar efter blod, andra efter att blöda.

Och så dyker den där tanken upp igen; tänk om jag vaknar upp imorgon, var skulle jag då befinna mig idag?


Nej men Tyskland och Frankrike, är ni här?!Jag har inte hört riktigt alla bidrag men dessa två är mina klara favoriter i Eurovision, trots att det är lite copycatvarning.


Tröttdjur av den fina sorten


Seg, varm och med en väldig längtan

Hej jag är trött, jag vill sova. Jag kan lova att jag kommer somna med boken i knät om en alldeles ytte pytte liten stund. Prov är inte riktigt min grej känner jag.
Förresten känner man att sommaren är här nu, när både en själv och hundarna flåsar fastän det är molnigt med viss blåst. Det är bra härligt men jag önskar vi hade sjötomt, är det verkligen för mycket begärt?
Jag planerar att plugga på som ett djur idag, imorgon, torsdag och fredag för att sedan vara yberledig hela helgen och nästa vecka. I helgas är det Bossons årliga grillfest vill jag minnas och det ser vi fram emot, hoppas att alla sam:are kommer deltaga för en gångs skull.

 


Nytt inlägg

Det börjar gå framåt med det hemliga projektet, men jag vågar inte ta ut något i förskott. Fortsätter att planera och satsa så får vi se hur långt det räcker. Mamma är väl världens bästa supporter i alla fall?

Ringer och säger; "Jag tror att du ska till Holland och äta ost (hemligheten)."
Jag; "Nej tyvärr, fel!"
Mamma; "Nehe, jag som trodde jag skulle bli bjuden på glass"
Jag; "Men mamma det där är inte ens Hollands flagga vet du"
Mamma; "Jo den är vit röd och blå" 
Jag; "Ja men det är Rysslands flagga med"
Mamma; "Jaha... Men då ringer jag när jag har en ny gissning"
 
Nu strax iväg till Monkan för att diskutera framtid igen och för första gången på länge så känner jag mig ganska säker på vad det är jag vill. Sedan ska jag hem och plugga inför provet imorgon som utan tvekan kommer gå åt fanderns. Jag vet att jag har sagt det förut och då har det gått bra, men den här gången alltså. Gaha! Nu vill jag ha sommar och ledighet va?

När liten smidig, blir stor sängtjuv
Hon är så duktig på att korva ihop sig i sin säng men när hon ska sova hos mig så ska hon breda ut sig så mycket det bara går. Var medveten om att hon här ovan har dragit till sig bakbenen eftersom det blev lite kyligt när jag tog bort täcket. Under natten är hon någon decimeter längre eller två. Tur för'na att hon är så rar och oemotståndlig då.

Nu ska jag dyka ut på en morgonpromis för att sedan slå mig ner med plugg. Jag har lovat Alva att hon ska få träffa Tibbe idag så någon gång vid lunch tror jag att det blir en liten promenad med det folket. Annars är det bara pluggpluggplugg som gäller som Joakim skulle säga. Får tyvärr skippa Andreas på körskolan ikväll, det finns verkligen inte tid för't. Skolan och provet på onsdag är prio ett!

Håller ni tummarna än?

HemlistajmNu är det dags för er att hålla tummarna för mig igen för jag är trött på att vara nervös för resultatet. Jag vankar fram och tillbaka mest hela tiden och hoppas med hela mitt allt att jag ska få ett mail med positiv respons. Det är dags för er att hålla tummarna och jag hoppas att ni gör det bättre än sist för då gick det åt fanders och jag klandrar er! Nej men nu gäller det gott folk, och som vanligt är det en hemlighet och nu är det bara Joakim, Pia och systeryster som känner till den. Det här ovan är en ledtråd som alla föremål kan kopplas till hemligheten. Den som lyckas med att klura ut vad det är bjuder jag på glass i sommar!


Mr Nelson

Joakim är long gone, eller på bio med Tobias rättare sagt. Därför ägnar jag min kväll med att glutta lammkött till ögongodis på tv och plugga. Jag och Pia verkar närma oss någon form utav lycka och om(!) det känns bra. Det går bra nu, kompis det går bra nu!

 


Katrin Cronlund - Psykologi s.207

Det är viktigt med tilltro till den krisdrabbades förmåga att klara av situationen.
Den drabbade måste klara av sin kris själv, men inte ensam.


Äckel

Hej jag heter Sofia och idag får inte jag igen mina byxor. Fy för sjutton alltså, jag blev verkligen totalmedveten om min viktökning när jag ställde mig på vågen och såg att jag har gått upp 6 kg på mindre än en månad. Nu ligger jag 8 kg över min normalvikt som inte ens den är idealvikten för mig. Och ja, jag förstår att en del tänker nu att det inte hänger på vad vågen säger utan hur man mår, och jag mår tamejfaan piss alltså, rent hälsomässigt. Min kropp är svag, trött, sliten och felbehandlad, nästintill misshandlad. Jag har inte tagit hand om den för fem öre och nu får jag lida för det, här är resultatet. Tack Sofia. Som tur är så har jag, peppar peppar, hyfsat lätt för att gå ner i vikt, det mesta är ju trots allt godiskilon, så förhoppningsvis är jag tillbaka om ungefär två veckor. Fy farao, det här är inte kul alltså.

Nu mamma och loppis.
- Var tog mitt fina väder som jag blev lovad vägen?

T.A.S.A.A.

Sötnosar indeed. Inkommen efter promenad med Tina med hundarna vilket var tiptop! Först lite smådeprimerad av att hon har fått ordning på sin hälsa och inte jag, men sedan blev jag pepp och nu har jag köpt mig en stegräknare och ett hopprep som början på något bra. Sedan mötte vi upp hennes vän Bella för att käka pizza på Nobel, förhoppningsvis den sista pizzan på en lång tid nu. +6 kg på mindre än en månad, aj?

Elie och Jonas sitter i soffan, jag är för slö för att underhålla. Joakim är iväg och skjutsar morföräldrar och jag ska nog gå till sängs snart, ska ju upp tidigt imorgon. Jag och mamsan ska cykla till soptippen klockan halv nio. Pepp? Jo då fasen.


Fredag hela dagen

 

 

Kullbergska med Lindan igår, det gick åt fanderns om man tänker på plugget. Linda fick en överskrift gjord, jag gjorde inte ett dugg förutom att skratta, skrapa triss och käka sallad. Jo, jag lurade på Linda extra mycket lotter så hon förlorade extra mycket pengar förstås, det var kul.
Broder jord var hemma hos oss om kvällen så jag spelade lite råttfällan med honom istället för att plugga, hrm. Att det ska vara så himla svårt att få något gjort när man har för mycket att göra?!
Men idag serni, idag har jag redan nu på morgonen/förmiddagen fått två arbeten gjorda och ska nu strax träffa Tina för (förhoppningsvis) lite picknick och promenados. Ska bli mysigt för både mig och Alvi.
Ikväll ska vi visst få finbesök av herr Elijah (Elie) och det ryktas om att jag ska göra hemmagjorda hamburgare. Ah shit vad jag känner att det vattnas i munnen nu då. Frukost kanske? Äh!

Blondare

 

Det blev fika hos PA och mamma, vilket som alltid var himla trevligt. Den här
gången med agillity på vardagsrumsgolvet.
Alva Jag och syster har precis förlorat mot Joakim i Monopol men det gör mig
inget, de är fina människor.
Nu ska jag sova för imorgon bitti är det Linda som hämtar upp mig för att sedan
rulla ner till Kullbergska där vi ska plugga skiten ur oss rent ut sagt.
Ah just det, jag blev visst blondin.

Rihanna?Är det bara jag eller ser flickebarnet ut som resultatet
av en hustrumisshandel? Snälla sluta operera dig,
människa! Du var ju faktiskt söt innan.

Sömnbrist

Ja det vill jag lova alltså, tycks aldrig bli färdigsoven. Nu strax ut med doggios, sedan ska jag göra mig färdig för att dra mig ner till frisörsalongen. Jag tror jag kör på blondare i alla fall, jag menar jag har ju kämpat för det ett tag nu så det är väl lika bra att ro det i hamn. Bara det inte blir gult. För gult är fult. Svallet får nog vara kvar det med, det var tusen år sedan jag hade långt hår på sommaren. Synd bara att vi ska klippa bort det slitna idag, så hälften lär väl ryka ändå. Då sitter man där med tråkigt halvlångt hår igen.

Sedan kör vi en mamma och PA ikväll nu jävlar är det on! Har varit dålig på att hålla löften de senaste dagarna eftersom jag har upptäckt en massa saker och platser som jag lovat bort mig till men glömt bort. Men nu så, nu har jag hyfsat mycket koll i alla fall som det ser ut nu. Imorgon måste jag plugga igen, plugga så att ögona ploppar ut. Fredag blir nog höjdpunkten den där picknicken som Tina lovat mig och helgen bjuder tack och lov på många luckor, luckor som ska fyllas med vad? Plugg så klart. Som vanligt ramlar det in dater med foks under veckan men jag ska tamejtusan se till så att plugget sätts i första hand för helvete vad jag ska regera på psykologiprovet nästa vecka!
Shit det var verkligen inte såå länge
sedan jag var görmörk. Ah! Ångest.

Tårar

Tårar är till för att användas.
En judisk man berättade en sägen från sin barndom:
När människorna inte längre fick vara kvar i paradiset gav Gud dem
en gåva för att de skulle klara av svårigheterna de skulle möta.
Han gav dem tårarna, som de fick använda i alla
svårigheter så att de skulle lindra deras lindande.
 

Det finns vetenskapliga studier som visar att gråt
ger samma effekt som medicin mot depression.

Fridegren/Lyckander
Palliativ vård s.144


Soliga tisdag
Nu har jag sovit, kanske lite för länge för jag känner mig en aning seg. Idag blir en redig pluggdag, det var tänkt att jag skulle svänga förbi mamma & co ikväll för att fira PA men det beror helt på hur snabbt jag blir klar med arbeten, känner jag mig rätt så kan det ta hela natten. Men för en gångs skull så vet jag hur jag ska gå tillväga med uppgifterna och det är ju alltid ett plus.

Nu dröjer det inte länge tills Pia får sommarlov och kommer hem. Lycka.

Strax innan elva

Hemkommen och påväg ner i säng, borde ha gått och lagt mig vid nio egentligen efter den förra natten. Någon gång i veckan ungefär får jag och min härliga sambo sprallryck innan läggdags och djävlas tills vi tuppar av, igår var en sådan kväll/natt så jag somnade inte ordentligt förrän fyra. Helt sjukt men ganska mys, jag är så tacksam för att vi fortfarande har så roligt med och åt varandra. Han är inte bara en underbar pojkvän utan även en störtskön lirare och vän.

Jag höll på att dö i lördags morse när jag vaknade upp bakfull, gick in i köket och möttes av detta (bilderna ovan). Joakim hade räknat Slabbas, Mandies och mina flaskor från i fredags och gjort en uträkning för att kolla hur mycket alkohol vi hade brukat vardera. Så han förklarade hur han hade räknat och hällde sedan upp vatten för att demonstrera live inför mig. Så gick det till när jag fick mitt lilla "du är vad du dricker -bord".

Just jäklar! Jag glömde berätta hur det var att floata vilket jag pysslade med i fredags. En väldigt speciell men ganska häftig upplevelse. Jag trodde att jag skulle få panik eftersom jag har lite av en klaustrofobi, jag kan t.ex. inte ha huvudet under täcket mer än sisådär två sekunder innan jag får panik. Men allt gick jätte bra då vi körde på fläkten lite extra för att slippa den tunga fukten och "behållaren" som man låg i var så hög att man kunde stå raklång i den. Synd bara att mitt kontrollbehov gjorde att jag inte riktigt kunde slappna av i nacken vilket resulterade i en väldig träningsvärk dagen efter. Jag rekomenderar er alla att prova på, även fast det inte är allas tékopp som de säger så fint i Amerikat.

Lördagen var sådär, givetvis härligt att träffa alla men fasen vilket farande. 40 härliga minuter hos min pappa med familj för att fira Felix för att sedan skynda till bussen och åka hem. Inte riktigt som planerat, två timmars tåg, en halvtimmes buss och två timmar sittandes på Linköpings tågstation utan musik och genomsur av allt spöregnet. Men det är sådant man får ta ibland, synd bara att hela kalaset gick på 500 pix. Mysigt med tågtripp tillsammans med farmor på ditvägen i alla fall och mysbio med mamsen på kvällen. Vi såg Avatar (vilket var andra gången för min del) och hon verkade tycka att den var helt okej vilket gladde mig. Jag tror i och för sig att det var mest för de läckra glasögonen, jag var lite rädd att de skulle slinka ner i hennes väska på vägen ut. NEJDÅ.

Gårdagen ägnade jag åt plugg och en jäkla massa grillning. Vilket projekt det är egentligen? Handla ingredienser, lägga köttet i marinad, lägga spetten i vatten, skära alla grönsaker, trä spetten, koka potatis, blanda ihop potatissalladen, tända grillen, grilla. Jag och min Joakim höll på med skiten mest hela dagen, vilken tur att det blev så gott och mysigt då. Synd bara att de berömda glogrannarna ska vara så förbaskat intresserade.

Sliten och trött när man vill vara vacker och lugn

Ja väldigt trött och sliten, behöver bli klar och komma ikapp med plugget känner jag. Väntar bara på att inskolningen ska börja på det nya jobbet nu också, då lär det ju inte bli mer tid till studier precis. Men först nu om en stund ska jag möta Jonas nere vid trafikskolan för lektion igen. Det är helt galet att jag glömde bort det idag med, tur att jag har min påminnare Jonas som skickar ut påminnelsesms varje måndag. Kanske blir det hans förtjänst att jag tar körkort om jag tar det. Hrhm, jag menar när jag tar det.

Hualigen

Crap. Det är ungefär så jag känner mig. Jag vet inte riktigt varför för kroppen är i ganska fint skick och jag känner mig rätt utvilad ändå. Men jag har ett hål i mig, eller någon slags klump, jag vet inte. Något känns konstigt och lite fel. Hm det är väl bara jag som inbillar mig antar jag.

Kvällen med brudsen blev bra men den kunde nog blivit något bättre. Underhållningsvärde på artisterna, helt klart, synd bara att vi var typ fem personer över 14. Hur kunde det bli så egentligen? Jag hade väntat mig en massa man känner att dansa med men icke. Och eftersom fuldansen som jag tagit till mig, kräver en viss mognad och förståelse så fick man en och annan blick på sig. Synd bara att jag var för sur på alla människor för alla knuffar och tåmosande klackar för att bry mig. Som vanligt var det svårt för mig att hålla koll på pengarna så nu ekar det lite i portmonän, det blir till att käka mycket makaroner resterande dagar av den här månaden.

Nu måste jag göra iordning mig lite för alldeles ganska snart ska jag träffa fröken farmor vid tåget och gasa iväg mot Linköping. Oh jag är så otroligt opepp på att vara social, jag hade behövt en bakisdag med lite vhsfilmer och juice känner jag. Äsch, jag ska inte klaga. Det är ju värre för de andra brudarna som tvingade stiga upp och jobba i gryningen, ja nästa i alla fall.

En massa tomma ord har jag nu serverat er, hoppas de smakade gott.

Cat gives a cardiac massage to his injured girlfriend


Jag lägger ut den här videon för jag grät lika mycket som Pia som jag snott den ifrån och hennes vän som hon snott den ifrån. By the way, jag gråter fortfarande.


Lady Gaga / Maskinen & Adam Tensta?


Min Gaga imitation från förra sommaren
är beundransvärd om jag får säga det själv.
Ja för vem fasen skulle annars säga det?!


Det blir det sistnämnda alternativet och det känns gött som tusan! Börjar bli någolunda pepp, antar att det kommer med tiden. Mandy Moe och Slabba Labba kommer strax hit och då blir det pizzapepp på ballen med lite dryck och musik på det. Nu måste jag skynda mig lite så jag hinner ta den där duschen och kasta iväg det där arbetet. Om det lyckas bli klart någon gång dvs.

Sedan ska jag smörja in mig med 2 kg bodybutter som doftar ljuvligt, tack svärmor som var gullegull och köpte hem till mig. Jag hoppas du köpte lite äpple/blåbärs doftande till dig själv också.

HaircutOch så var en frisörtid inbokad på onsdag och antagligen ryker svallet. Funderar på att, som ni antagligen redan förstår, köra en Rihanna från förr. Dock så vet jag inte om jag pallar med att färga över mina ljusa slingor som jag betalat dyrt för, trots att jag saknar det mörka som aldrig förr. Så det blir nog ännu fler ljusa och frillan här ovan, om inte fröken frisör har andra planer förstås för då vet vi nog alla att jag nickar till och så sitter jag där med en helt annan, oplanerad frisyr. Men det är det som är så himla gött med hår, att man kan chansa och fantisera iväg lite eftersom det växer ut igen. Förstår mig inte på människor som vill men aldrig vågar göra något nytt, det är ju så kuuuul. Kanske ska klargöra att jag inte menar de människor som helt enkelt trivs med samma frisyr år in och år ut. 

Det blev ingen spelkväll med estetbrudarna ikväll för min del, jag har alldeles för mycket plugg och pyssel att dona med här hemma nu när helgen blev superupptagen. Imorgon ska jag göra staden, floata för första gången (jag som den otroligt rastlösa människa jag är, är väldigt skeptisk) och partaja med som det ser ut nu Labban och Mandy. Sedan verkar det som att det bara blir jag och den sistnämnda som drar vidare till Maskinen, men det gör inget, vi kan ha kul vi två.

På lördag kör vi en Linköpingsvisit tillsammans med världens charmigaste farmor. Vi åker dit för att hälsa på paps & co, men framförallt för att fågeln Felix fyller tvåsiffrigt för första gången i sitt liv. Om söndag så ska jag försöka arbeta lite med våra hundar under en hundpromenad som jag har blivit medbjuden på. En trevlig liten dam ropade på mig häromdagen när jag var ute och gick med jyckarna och frågade om jag ville med på deras hundpromenader på söndagar och visst vill jag det. Synd bara att jag har en 50 kilos klump som studsar alla gator fram i sällskap med andra hundar, mina armar kommer att få det tufft, det är en sak som är säker. Det enda negativa med de där hundpromenaderna är att man inte kan gå i sin egen takt och stanna för att korrigera, därför blir det en hel del dragande.

Nehej, åter igen till plugget. Just nu läser jag Samtal inför döden från 1969, så den får bli dagens boktips. Låt oss träffas på söndag morgon klockan 05.30 för att diskutera den, det vore väl väldans trevligt inte sant?


For you I would have done whatever


Grabben är liiite för lik Wahlgren ungen för att man ska orka titta på videon.
Trots det blir det dagens låt, en låt som tillsammans med solen lockar mig till dans.
Fasiken vad jag önskar att imorgon var idag, äsch.
Vi ses på Maskinen imorgon, aight?


Listen up!

Jag fick sista ordet i p3 idag, thank you very much. Haka på länken och gå in för att lyssna på mitt inlägg och hela diskussionen, intressant som hundran tycker jag.

http://sverigesradio.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=2350274&BroadcastDate=&IsBlock
=

Tripp Trapp Trull


Charmanta jyckar
Morgonpromenaden med Pia avklarad.
Nu är det uppdatering av CV och äppelpajbak nästa.


I do


Länkat av Johanna, tipsat av Pappa.
Glädjespridare


Maj 2, 2010


Så var ännu en helg över och det känns lite halvsurt eftersom det var tänkt att jag skulle hinna med mer. Jag tog mitt pick och pack i fredags trots allt och drog över till Pernilla och Johannes place. Lite öl, lite för söt cider och några påtok för fulla ungdomar senare hamnade vi nere på Mc Donalds. Hungern hade satt in ganska tidigt under kvällen och ölen gjorde mig mer seg än danspepp så där satt vi en stund innan det var dags att vända hemåt igen. Men jag, Pernilla och Johannes befann oss nog alla tre på ungefär samma plats vad gäller ålder och promillehalt så vi flumskrattade en hel del där och på vägen hem. Jag gillar de där två, sköna snubbar alltså. Helt klart godkänd kväll.

Igår gick den årliga fisketävlingen av stapeln för Nordhäger/Nordanlid/Lundén -släktet (för vi har väl inte fler efternamn?). En superbra bakisdag med många skratt, lite fisk och trevligt sällskap, bilder finns i inlägget nedan. Alvan var glad som fick komma ut och leka med barn vilket är bland det roligaste hon vet. Väl hemma hos Mia & co hittade hon en ny kamrat, Buddha. Synd bara att hon inte verkade älska honom lika mycket som jag. Äsch, jag antar att det är den väntade löpperioden för'na som spökar. Vi avslutade kvällen hemma hos svärföräldrarna med mer mat och oskyldigt skvallrande.

Idag har jag pysslat med saker här hemma och tagit en promenad i Baggetorpsskogarna med Gab och djuren. Alva är otroligt mammig och har varit det ett bra tag nu, trodde att det bara var något tillfälligt men icke. Men jag kan inte klandra henne, är rätt Alvig jag själv. Nej nu är det hopp i säng, morgonpromenad med Pia, körkortsplugg med Jonas, plugg och möte står på agendan imorgon. Shit vad opepp, pallar inte med stressen.

Ja Mia, det åker ut på bloggen

 
 
 
 
  

RSS 2.0