One of a kind

Det verkar som om kvällens bravader blir inställda för min del, jag är påtok för asocial klockan 15.30 för att åka ut i skogarna på partej. Jag önskar så att en räddare i nöden ringer till mig snarast och säger att han/hon tänker skjutsa mig dit vid åttatiden istället, det skulle fungera ypperligt tror jag. Annars vill jag gärna hitta på något annat ikväll, jag känner att jag och min fabulosa sambo kör någon "stampapåvarandrasföttertillsdessattnågonblöder-lek" och att någons tår när som helst kommer bli vandaliserade och därmed leda till ett storslaget världskrig. Så om någon liten vän behöver sällskap eller har världens skjutslust (ord av sexlaxar -slag) ikväll, så kan väl den vara snäll och höra av sig?

Hey guys, I'm back!

Ja nu kör vi igen, jag kände att det var något som fattades mig och bestämde mig för att börja uttrycka mig i bloggform återigen. Jag kommer med största sannolikhet pilla lite på designen de närmaste dagarna men eftersom jag är världens mest otåliga människa så kastar jag ut den halvnya looken redan nu. Så då var det tänkt att jag ska bli aktiv här i blöggen, men först en god natts sömn. Vi hörs imorgon..?Puss

Nedstängning

Efter en incident i måndags natt som inte är direktrelaterad till min blogg men som skrämde livet ur mig och som fick mig att tänka till, stänger jag inom de närmsta dagarna ner den här bloggen. Jag tror jag tänker göra en Therror och starta en ny genom min hotmail och det innebär att endast de personer som får min inbjudan kan ta del av den. Just därför måste ni som är intresserade bekräfta att ni vill ha en inbjudan, antingen genom ett sms, mail, kommentar eller ett telefonsamtal.Nu polisen.

JävligtHär kommer en fet text, för att det ska matcha temat i det här inlägget så skiter jag i att göra några styckesindelningar. Har ni någon gång gått runt och smågnällt över något en lång tid och bara låtit det hända för att en dag vakna upp med uppspärrade ögon för att mötas av en hemsk och nedtryckande spegelbild? Jag tror att det är vad som just hänt mig. För första gången i mitt liv vill jag inte gå ut och roa mig, jag känner mig för tjock. Jag är egentligen den smala typen och med det menar jag att jag inte har någon tjock benstomme att skylla på, ett helt och fullt ogenetiskt problem. Jag kan inte knäppa igen några byxor från i vintras, inte heller från förra sommaren och när jag sitte ner kan jag ta stöd av min mage när jag lutar mig framåt. Jag har svårt att somna om kvällarna för jag vet inte var jag ska lägga magen någonstans, och då är jag helt seriös. Fy farao vad jag vantrivs i den här kroppen. 8+ från den vikt jag haft så länge, en vikt som inte har inkluderat några som helst muskler utan istället en liten gnutta hull. Nu har det där halvcharmiga och vardagliga hullet legat på jäsning och det har blivit en deg som jag äcklas av. Som sagt, vissa har den där benstommen eller med andra ord ett utseende som tål och ibland pryds av att lägga på ett par kilo, men jag har inte det. Jag har den där rangliga kroppen i grunden och en mage, ett par stora lår och runda kinder på den. Oh, de här är inte speciellt charmigt och då menar jag inte att jag tänker utifrån ert perspektiv utan mitt eget och jag vill vara nöjd med mig själv. Inte bara känna mig okej utseendemässigt utan även sund och frisk inuti. Haopp, grillfest nu då. Faan vad kul det ska bli.

Nära nakenchockHAAAA!
Skulle precis studsa in i duschen och skulle som vanligt kolla dörren som jag alltid(!) låser. Därför tänkte jag att den skulle vara låst så jag sket i att dra på mig en morgonrock, småsprang naken mot dörren, stannade aldrig riktigt och drog tag i handtaget. Tror ni inte den var upplåst och jag for ut genom dörren tackvare suget som blev? Det kunde ha blivit otroligt roligt om någon stod på andra sidan. Hohojaja!

Magen säger ja


Tjejer från förra helgen, det var kul men lite fullt.
Som sagt, jag återkommer med bilder från det och annat gott som glömts.


Jaha, så har man äntligen gjort det där provet och magkänslan säger att jag fixade det, fy faan så gött! En dusch på det här, all fokus på sista inlämningsuppgiften i ungefär en timme och sedan grillfest hos moster Helene. Jag kommer antagligen slå ihop som ett korthus vid sjutiden eftersom jag pluggade till halv fyra, sov på soffan till klockan sex, pluggade till klockan kvart i nio och cyklade sedan ner till Via för att göra prov. Gaaalet!

Och nu när jag kom hem har jag hunnit lämna Feys grejor till herr ADA representant, städat, betalat räkningar, gått till återvinningen, postat brev, skickat iväg tre viktiga mail, diskat och handlat. GREAT! Men som sagt, nu blir det dusch för hela slanten, all in som vi brukar säga.

Imorgon blir det storstaden och IKEA med Johan, Joakim och Therror, sköj! Söndag blir det nog en tur till någon sjö som kostar fem öre, nej jag vet inte. Måndag till tisdag tältning med Gabsan och hundarna. Onsdag blåbärsplock hela dagen och sedan är det tomt for now i kalender, lär väl inte dröja innan det bokas in mer. Det kommer bli så gött att vara leeedig, pengafrågan tänker jag ignorera tills det knivar till sig ordentligt. Ha!

NU


RSS 2.0