Just do it!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7472919.ab

Gör det bara, så det blir rätt den här gången.


Kvällskvittrande på Sulle igår
Jag tror att det ska sammanfatta det mesta.


Yesterdays mushrooms

Myshöst

Jag dog nästan på morgonpromenaden förut, så himla fint väder! Lite halvkyligt, soligt och med en himla massa höst i luften. Fräscht!

Igår blev en väldigt lyckad dag kan jag tycka. Både herr J och fru S hittade kläder på lager 157, precis som det var tänkt. En snabb visit i centrum resulterade i ett par nya skor och en ny hårprodukt. Ner till svärföräldrarna för att hämta jyckar och sedan vidare till mammas place för räkkäk (kul ord). Lite bilder från dagen serveras nedan.


 
 

 
 

Just the way I like it!

 

Ligger i sängen och tänker på hur tacksam jag är för allt jag har. Joakim kommer in och kastar smutsiga underkläder på mig, för finns det något sätt att jävlas med mig så hittar han det, men det gör mig inget för jag vet att det bara är kärlek på ett annat språk. Han går ut genom dörren med hundarna för en sen morgonpromenad medan jag ligger kvar, trots att jag lovat att göra frukost tills dess att han återvänder. Vi har haft en bra start på dagen och jag önskar att alla vi par skulle ha möjlighet att verkligen vakna upp tillsammans i valfri takt vareviga morgon.

16:08 och hjärnan stänger ned

Superdupertrött tjej kom nyligen hem från första dagen i skolan. Jag blev dränkt i spöregn, något fattigare efter lite shopping och väldigt glad över att ett bekant Ida-ansikte stegade in i klassrummet. Nu slipper jag med största sannolikhet känna mig utanför det här läsåret, bruden är om möjligt mer mongo än jag, kanske bara nästan. Nu snart ner på staden för lite ärenden men sedan ska jag rusa hem igen då jag vill känna mig riktigt utvilad imorgon bitti. För det är just onsdagar och torsdagar som jag ska vara i skolan, lägg det på minnet mina vänner.Och så har jag en liten present som väntar på dig här hemma, Pia.
Den lyser till och med när man skriver. WOHO.


If the best part of me was always you

Och så var det onsdagen med stort O, dagen då jag börjar skolan igen. En helt ny skola, ett helt nytt studiesätt, en helt ny studieplan, helt nya lärare, helt nya klasskamrater och helt nya möjligheter. Det här blir spännande, hörni! Halvpirrigt, men mest spännande. Hoppas man slipper vuxenmobbare den här gången.

Och igår kom pengarna in på kontot, favorit Jimmy drog med mig på skattjakt och Pia luffade runt med mig i blåbärsskog, på ICA och avslutade kvällen framför Sveriges mest pinsamma program. Med andra ord så var det en tiptopdag igår.

Jag har ännu inte hunnit tina upp efter den kalla och blöta morgonpromenaden med hundarna, men trots det så måste jag kasta mig ut och iväg på cykeln om en halvtimme då block samt pärm måste inhandlas inför höstens studier.

Jag, liksom du Pia, har haft en himla massa konstiga drömmar den senaste tiden. Under fyra nätter har jag drömt om alla mina favoriter på estet och natten till igår vaknade jag gråtandes då drömmen slutade med att jag var tvungen att ta studenten. Ni var/är så fina min e-s-tetare, men det här kan väl inte vara sundt?


Up up and away!
I brist på ny musik så fungerar den gamla.

Laktos

Först vill jag bara hälsa till Taru; nej, allt med plugg och pengar är långt ifrån löst, pissjobbigt! Sedan vill jag fortsätta med att berätta om min gårdag som var wonderful i sitt enkla slag. På förmiddagen stegade min fina vän Pia in genom dörren och jag fick mig några betydelsefulla timmar med henne. Jag började äntligen närma mig sanningen om vad det där organet innanför bröstkorgen verkligen vill att jag ska göra mitt liv, åtminstone börjar jag nog ana lite smått. Snacket fortsätter idag i blåbärsskogen då det fick ett abrupt slut igår när jag kom på att jag var en hel timme fel i min planering.

Jag kom försent till måndagsklubbens kvällskvitter eller vilket onödigt namn vi nu kom överrens om (hihi), men gud vilken bra idé! Det tycker jag åtminstone, jag är övertygad om att jag kommer få ut en hel del energi och glädje av våra fikastunder i framtiden. Tack alla tjejer för att ni är så samarbetsvilliga och intresserade!

Nu följer ett litet experiment. Jag har klurat en tid på om jag är en aning laktosintolerant då jag äter mycket mjölkprodukter och nästintill dagligen svullnar upp, speciellt om magen. Så nu har jag mätt min mage, nästa steg är att äta en skål med yoghurt, så ska vi se om vi kan bevisa något...
Ready, I'm set

Ja nu känner jag mig helt och fullt redo för hösten och allt vad den har att erbjuda. Nya klasskamrater, föreläsningar, bidrag, lån, kyla, värme, träning, vänner och kärlek i massor av alla de slag. Kom, kom, kom! Vi börjar idag...

Up there and back


Världens godaste nachotallrik som jag gjorde igår med gräddfil, hemmagjord
salsa och hemmagjord guacamole.


Som räddare i nöden kom svärföräldrarna förbi på en bit blåbärspaj igår, så jag lyckades undvika missfärgade gaddar. Efter min efterlängtade och åhsågoda nachotallrik drog jag mig vidare till lilla Lisa Effe. Tillsammans med bruden, Mandy och Pern hade jag en otroligt trevlig myskväll. Dålig film, spontant glassköp strax innan stängning, många skratt och lite klassisk musik is the shit. Idag satsar jag mest på grillningen nere hos svärisarna vid fyra tiden, spendering av övrig tid lär väl visa sig...

Dentaworks med blåbärspaj

Att bleka tänderna kan vara det tråkigaste jag någonsin gjort eftersom det tar en sådan jäkla tid innan man börjar se resultat. Just därför tänkte jag baka en liten blåbärspaj som jag kunde njuta av när det hela var klart, sagt och gjort, det gjorde jag. Nu står min blåbärspaj med vaniljsåsen bredvid sig i kylen och väntar på att få bli uppäten, synd bara att det gick upp för mig att man inte får äta färgglada saker de närmaste dagarna efter en blekning. Kul. Blåbärspaj, någon?

Kroppsligt

På kvällen ser mitt ansikte som bäst ut, medan kroppen har haft hela dagen på sig att plufsa till sig ordentligt. Men så vaknar man på morgonen, stegar ut i hallen, ser sig själv i spegeln och konstaterar att det inte är något som helst fel på den här kroppen. Sedan fortsätter man in i badrummet för att se hur supersvullet ansiktet är, what the fuck?! Ingen hel kaka här inte.Längtar tills ikväll. <3


Pure love

Satte igång MTV såhär på kvisten, och vilken låt var inte med på en topplista om inte den här nedan? SOM jag var kär i mellanmannen, lilla Taylor. Alla känslorna kommer tillbaka och jag känner ett litet pirr i magen, det är fan sött. Minns såväl mitt samtal till Anna sent på kvällen;
- Jag kan inte sova, jag tror att Taylor tittar på mig genom affischen på garderoben.
Ett steg i taget

Jag vaknade vid åtta, riktigt pigg faktiskt, men sedan dess har jag suttit fast i sängen. Att det kan vara så underbart skönt att ligga kvar bland sängkläderna, i ett alldeles tyst och stilla rum för att bara vara. Det är något visst med mjuka lakan mot nyvaken hud. Nu är det bara en påfyllnad av råvaror i kylskåpet och det där badkaret som fattas för att göra min morgon till den bästa av de bästa starterna på dagen.

IrritationTrötthetGlädjeIllamåendeMys

Och så hann vi med en härlig promenad med en härlig vän och hennes hundar, det var Tina, jag och AlAlAl. När jag kom hem så dog jag, sedan återuppstod jag när illamåendet infann sig. Alldeles strax nu kommer Jonas för att hämta upp mig och köra mig till McDonalds, här ska vi råda bot på illamåendet med en burgare! Sedan blir det till att bädda ner sig i bäddsoffan med älskade, hundarna och Sagan om ringen. En alldeles lagom seg segdag.

SöttJag bara älskar mitt skavsår jag fick när jag och sis powerwalkade.
Fula flipflops only.


Det är fortfarande samtal före, men du behåller din plats i kön...SOM jag älskar telefonköer, speciellt när man suttit i totalt 1 timme och 50 minuter utan någon som helst hint om vilken plats man har och inte ens en gnutta musik. Sedan när man väl kommer fram så får man bara ett nytt nummer man ska ring till på måndag.

Nu har jag fixat och trixat med Unga vuxna, CSN, Miroi och Viadidakt hela morgonen. Nu strax ska jag bara uppdatera mitt CV, sedan ska jag trängas i duschen tillsammans med sambon för att sedan hitta på något skoj att göra, det har jag bestämt. Det är egentligen meningen att jag ska sitta och pyssla för resten av dagen med en massa måsten som jag har skjutit upp en längre tid, men jag tror faktiskt att jag skiter i det. Ha!

Fantasishopping

 
 
  


Stallvistelsen med Petra imorse fick mig att börja sukta efter egen häst igen så nu har jag suttit och gluttat på superfina saluhästar runt om i Sverige. Det får bli ett sparprojekt när jobb, bil och körkort är kirrat.


Vi är bara människorDet är helt otroligt vad trött jag kan bli på mig själv, i stunder som dessa förstår jag verkligen vad jag behöver göra för att bli en lyckligare och bättre person, vad jag behöver göra för att bli mitt bästa jag. Tänk så många gånger man, eller i synnerhet jag, tänker;


"Oj, jag kanske inte skulle ha sagt det där, hon kanske missuppfattade det och tycker mindre om mig nu"
"Jag vill så gärna göra det här, men det skulle göra det så omständigt för andra så jag struntar i det"
"Nu vill jag verkligen träffa den här personen men jag ligger lågt, jag träffade ju trots allt henne igår. Man vill ju inte verka tjatig"
"Idag har jag en ledsen dag men det visar jag inte för någon eftersom det är fult att vara deppig, ingen gillar deppiga människor"
"Oh det här gjorde jag riktigt bra, det vill jag tala om för mina vänner. Men nej, det kanske är dumt? Jag vill ju liksom inte skryta"Många gånger känner jag att jag är i kontakt med mitt äkta jag, att jag är mig själv ända ut i fingertopparna. Men trots det är jag väldigt känslig när jag befinner mig mitt ibland de människor som jag bryr mig om, i vissa stunder blir jag svag och låter mina beslut, handlingar och ibland även känslor påverkas åt det negativa hållet av de fjuttigaste av ord som kommer riktade från dessa. Jag tror att de flesta unga behöver jobba på att bli stadigare i sitt Jag, för är man inte stabil så blir man istället lätt förvirrad och tappar snabbt bort sig själv, vilket leder till att man gör dumma saker. Så är det i alla fall för mig, jag vet inte..?Mest en massa morgonstrunt, nu iväg till ett stall med en Petra.

Skitarg tjej


Okej Anna, jag förstår.

Det har varit ett evigt tjat om den där Ryan Gosling ett bra tag nu från min systers sida, men först nu förstår jag var hon kommer ifrån. Jag sitter och tittar på The notebook, vilket var ett misstag eftersom jag nu måste lämna Joakim och gifta mig med Mr G. Det blir ju så jobbigt med flytt och allt menar jag.

Nej men på riktigt, WO-HO!
Power in my walk

Supergaletjättetrött tjej vaknade på soffan för någon timme sedan med 6 nya sms och fyra missade samtal från fem olika personer, ops? Nu jäklar ska vi ut och röra på oss fifan, jag och sis kör en powerwalk och det ska bli riktigt skönt att ta ut sig for ones.

Förresten verkar det som att jag tillsammans med världens bästa studievägledare har ordnat mina studier inför det här läsåret vilket känns superskönt. Jag fick nästan lite tårar i ögonen av saknad när jag promenerade hem i lördags och en krulltott till föredetta klasskamrat stack ut huvudet vid rödljusen, det ska bli så himla gött att få tillhöra en klass igen. Hoppas bara att de är trevligare än vissa på lärarutbildningen. Sedan har jag börjat fantisera om vad jag ska göra efter våren 2011; woho bright, bright future, here I come!


No doubt in my mind where you belong

Om du hade en Nils Karlsson pyssling -knapp och beslöt dig för att krympa dig till cellstorlek för att sedan vandra runt i min kropp idag, då hade du hört den här låten. Musiken och texten beskriver olika tankar och känslor, men de utger tillsammans den helhet som driver på det hjärta som fortfarande bankar på här innanför. Det finns så många och mycket jag älskar, saknar, sörjer och önskar, att andningen emellanåt stannar upp och hjärtat hoppar över ett slag. Jag har en tendens att känna tills det gör ont, oavsett om det rör sig om lycka, olycka eller någonting däremellan.Shoppingabstinens

Ja hela kroppen skriker efter att shoppa höstkläder. Så fort pengarna är återbetalda till Joakim och ekonomin börjar ordna till sig igen, då jäklar ska jag shoppa riktigt feminina kläder, jag vet precis vad jag ska leta reda på. Kom igen nu, Miroi?!

Tills dess att jag somnar

Jag är så otroligt bortskämd och ibland låtsas jag som om jag inte vet om det, men det gör jag visst det. Joakim tog våra jyckar och drog innan det var dags för morgonpromenad, så nu har jag legat hela dagen på soffan. Jag tillät i alla fall en kraftansträngning, matlagning, men käket blev alldeles för starkt för att jag skulle palla med att äta upp min portion. Jo! Jag gick ut för att slänga soporna också men höll på att bli fast där ute, hela kroppen värker och jag undrar om det inte är någon bakterie som har flyttat in i min kropp för såhär bakis blir man inte efter att ha blivit halvt onykter på så lite som jag drack igår. Nu är jag i alla fall nedbäddad i sängen igen, med allt jag kan tänkas behöva runt omkring mig; sladdar, kamera, mobil, fjärrkontroll och en dator. Det enda som fattas är den där godisskålen och en kyss från min heta rumskamrat.

H.U.V.U.D.V.Ä.R.K. 2010

Som det smärtar innanför pannbenet, men varför vet jag inte riktigt eftersom alkoholintaget igår inte var så fasligt stort. Det var trevligt med vännerna här hemma och de svettiga timmarna på statt likaså, men nu känner jag som vanligt avsmak och hoppar nog när nästa tillfälle ges. Idag vill jag ligga i något koma-aktigt läge på soffan, men så inser jag att den där hunden måste ut på morgonpromis. Fuck.

Kvällens höftryckare


När allt inte är som det brukade vara

Cidern som Gab bjöd på igår var det vidrigaste jag någonsin druckit, det lovar jag dyrt och heligt. Det borde inte ens få kallas cider, alkoholbaserat urin är nog en bättre benämning. Vi hade det himla trevligt igår när vi gled runt i staden, hon lite halvt ostadig och rödögd. Det var lite för mycket 18 åringar ute för att vi skulle lockas in i tältet så vi stod utanför med en mamma och en PA som vi hittade där. Tråkigt nog kom vi försent till utebion, det var bara slutspurten kvar och tomt på lediga platser. Kvällen avslutades med en McFlurry som inte var värd 17 kronor och lagring av fett. Nej nu måste jag studsa upp ur sängen för att fixa brödernas höftskynken.

Sjung mig den vackraste av visor

 


Nu är jag hemma och nedhalad i sängen tillsammans med den lilla hunden. Joakim har slocknat på soffan i vanlig ordning men borde när som helst vakna för att stappla in här. Det bästa med att ha varit ute med vänner är att man blir så tacksam för det man har här hemma; en själsfrende att skratta med, att ta stöd mot och att älska tillsammans med. Men så har jag också två fina hundar som möter mig i dörren med ett språk som säger att jag varit borta alldeles för länge men att de är glada att se mig. Jag är glad för allt det materiella också, som tex kunna krypa ner i en mjuk säng, i ett lagom tempererat rum. Det är mycket som är bra här i livet hörni, och många gånger krävs det att man tar avstånd från någonting för att inse dess rätta värde och betydelse. Nu ska jag sova tills jag vaknar. Imorgon ska jag umgås lite extra med Alva för att sedan göra iordning inför partyt.

I wanna feel it

- Jagvillintesittainneochensamhelakvällen.
Folk är upptagna, sjuka, jobbar, bortresta och några bara jävligt anti Sofia Lundén. Nej, det där sista hittade jag på, eller..? Mamma och PA'n ska till Bie på den där bluesgrejen och jag skulle så himla gärna åka med och hänga på byn, jag har ju trots allt bara varit i där en eller två gånger sedan vi flyttade därifrån och lämnade allt bakom om, ont som gott. Men så kommer jag på att nej fan, jag känner ju ingen jag kan hälsa på där ute längre vilket är helt sjukt. Och inte vågar jag åka ut dit för att promenera själv för då vet jag att jag bara kommer spendera min tid, gråtandes på Wallins väg och det är jag inte på humör för. Ikväll vill jag vara glad, sprallig och levande! Men någon dag ska jag ut dit och bearbeta alldeles för mig själv, för jag tror att det är där grunden till mina hjärntovor ligger och lurar.


You are my angel and you light up
Sitter och bleker tänderna (fy farao vilket process) samtidigt som jag syr höftskynke åt min livskamrat och hans bror samt väntar på att tvätten ska bli klar. Jag lyssnar på Kalle Baah och vetetusan om jag hinner med kräftkvällen ikväll, tror inte heller att jag vill iväg på bion, i alla fall inte om man ska behöva gå ensam. Folk har ju varit så galet upptagna den här veckan.


Är det farligt att svälja tandblekning?

Here we go again

Ja nu är det fullt upp igen. Har en massa att pyssla med innan skolstarten, synd bara att jag inte vet när den är. Imorgon fix på dagen med bla ärenden och badrumsskrubbning. Sedan kör vi antagligen en kräftkväll och utebio (ensam så hör gärna av dig om du vill erbjuda sällskap). Lördag, då ni, då blir det party i vår lilla lya med ett förhoppningsvis lyckligt avslut på statt. Oh jag hoppas den här helgen blir bra!

Think I'm gonna fall tonightJag känner mig trött, sliten, uppgiven och ledsen. Det är en massa förändringar som måste göras men jag orkar inte tänka på dem idag, då skulle jag med största sannolikhet fastna under täcket för resten av dagen. Nä, istället ska jag gå till min lilla madre för att säga välkommen hem, härhardudinförsenadepresent och tack för maten. Det är tänkt att jag ska orka ta mig till Labban ikväll men det blir nog svårt, går nog förbi för att säga hej i alla fall men då får nog hunn följa med.

Söt som socker

  


Titta Pia!

Titta vilken liten (ganska stor) krabat jag sprang på igår, jag tänkte på dig med en gång!


My jam  


Kukeliku klockan är 01.12

VARNING FÖR ETT HALVTRÅKIGT UPPDATE-INLÄGG!


Jag är en riktig segstjärt som aldrig pallar att uppdatera, det har varit rätt mycket de senaste dagarna. Torsdag var det tänkt att vi skulle ha spelkväll med syskonen, dessvärre käkade vi pizza och bror min måste ha fått i ett stänk av kycklingsaft i sin kebabtallrik för vi hamnade på akuten några minuter senare, "ambulansförare" Jonas i väntrummet, Martin i sjukhussängen och jag bredvid. Efter x antal blodprov, blodtryck, piller, sprutor och framförallt en evig väntan, fick vi åka hem för att kasta oss i säng mer eller mindre.

Fredagsmorgonen hälsade vi tre välkommen på balkongen i solsken med en stor frukost, svullna ögon och ett par leenden. Sedan hängde jag med bror min tills dess att klockan närmade sig tre då jag och Pia Piano skulle umgås med våra jyckar. Det blev en aning blåbärsplock, ett par Disneyfilmer, snack, promenader och hårfärgning, mer hann vi inte med för plötsligt slog klockan halv fyra och det var då dags att få sig lite sömn.

Lördagen körde vi en färgning till på fröken SkallePär (smeknamnet förstår ni först imorgon då jag slänger ut den värsta av bilder på brudens huvud). Efter lite segdeg drog hon sig hemåt och jag inväntade min bror i hemmets trygga vrå medan Joakim var på Sonisphere med sina vännios. Vi hyrde film, lagade mat, åt godis, grillade marshmallows över värmeljus och hade det allmänt trevligt.

Det blev söndag och jag lät min lilla, lilla bror sova ut tills dess att det var dags för lunchpromenad. En svullen, stapplig tonåring följde mig och hundarna som den rara följeslagare han är. Sedan var det bara slapp, slapp och åter igen slapp som gällde. Min man kom hem och som jag hade saknat honom då, men jag förnekar inte att det var rätt skönt med lite tid ifrån varandra. Jag tror att alla behöver det då och då, oavsett vem man bor med. Tina Turner ringde upp mig och då var det dags för promenad, workout-inspiration och en aning solning. En hurtbulle som henne kan verkligen få en att bli peppad till att komma igång (pst! övertalningen går enligt planen).

Och så var det måndag. En måndag då jag faktiskt har fått en himla massa gjort. Mammas present är inom det närmsta klar och nu är pappas påbörjad. Jag fick använda mig av lite redskap som fanns nere hos Joakims föräldrar, där vi också blev bjudna på hämtmat och hundlek vilket alltid är väldigt (hem)trevligt. Ikväll var syskonen här en sväng igen men nu är vi nere i tre personen och två hundar här igen. Det ska bli så underbart skönt att slänga sig i säng, men imorgon är det upp tidigt som gäller för att tvätta tio tusen tvättar med en fungerande tvättmaskin i huset bredvid, jippie?

Som sagt, uppdaterar med bilder imörra. 

Seg som gammelkola

Den här dagen kommer att bli se-eg. Mitt målarsug som jag hade igårkväll har redan flytt sin kos, vilket inte är alltför förvånande. Har tagit den där återställande duschen men råkade fastna i blöt handduk på sängen vilket är så himla lätt. Ut med hundarna och sedan in i lägenheten igen för att väcka lillebror. Hm, undrar vad vi ska hitta på för sattyg idag...

När det står klart

Det blev tyst för en stund, vi drog några djupa andetag för att sedan konstatera att vi borde blivit helt fucked up. Verkningstiden var ungefär 48 timmar, något längre om inte ensamheten hade hjälpt till med att röja vägen. Någonstans långt bak i tiden, långt in i hjärnan, finns det nystan som har snott till sig och som hela tiden stjäl av mitt välbefinnande. Jag ligger i sängen och kommer inte upp, tanken slår ner mig var gång jag försöker mig på en ansträngning. Jag är helt jävla fucked up.

Inte ett knyst

Oftast känns den här fejkade dubbelsängen lite extra rymlig, men vissa dagar upplevs den snarare som tom, kall och ödslig vilket i sin tur gör att man ifrågasätter hela ens livssituation. Är mitt liv tomt i jämförelse med vad det kunde vara? Är allting ens relativt? Kan man utgå ifrån det? Nu REM, om 5 timmar tvättstugan.

Pilutta

Haopp, nu har man lyckats ta sig igenom ytterligare en dag och jag oroar mig redan nu för skolstart, csn, praktik och allt annat som ska klicka men som sällan gör det i min värld. Och är det en sak jag är riktigt bra på sådär i allmänhet så är det att oroa mig, den där klumpen i magen har under de senaste åren haft full närvaro.

Jag har börjat läsa en bok som var tänkt som min framtida livscoach, en bok jag fick av min mor trots att hon har slutat ge oss barn namnsdagspresenter (ptsu). Och hör och häpna sedan, den verkar passa som handen i min handske! I och för sig så har jag bara tragglat mig fram till sida fem eller så, då det är många moment som jag vägrar stressa mig igenom. Jag ska tamejtusan bli den tjej jag innerst inne är och vill vara, jag ska uppleva det jag verkligen vill uppleva och leva med regler samt rutiner som är anpassade efter mig. Viktigast av allt, jag ska lära mig att lyssna på mig själv och inte låta mig påverkas (negativt) av andra människor i min omgivning.

Nej om man skulle ta och vagga sig själv till sömns här nu, jag har ju inte sovit så himlens mycket inatt. Dock fick jag mig en liten tupplur på förmiddagen, men tråkigt nog vaknade jag av att jag andades in rök när grannen rökte på balkongen nedan. Det är så tråkigt det där med rökare, rökning och passiv rökning. Hela sommaren har det strömmat in rök i vår lägenhet då vi haft balkongdörren öppen, ibland så ofta som en gång i halvtimmen. Var drar man gränsen egentligen? Jag undrar vad de skulle säga om vi hängde ut surströmming på balkongen varenda dag, alla dagar på året.


Kärlek & uppfyllda drömmarMest bara strunt

Eländes elände, jag var en duktig tjej som stegade upp klockan sju imorse bara för att några elgubar skulle titta in vid 08.00 som de meddelade igår. Nu är klockan 13.03 och de är fortfarande inte här. Det blir skoj om jag lämnar hundarna ensamma nu för att åka ner på staden och göra ärenden, måntro om de blir chockade när björnen kommer rusande emot dem? Nä, så elak ska jag inte vara utan väntar istället tills klockan slår tre och Joakim kommer hem från badmintonen. På tal om badminton, någon som vill börja spela med mig? Kan bli kul! Oj oj vilken onödig uppdatering, men jag antar att det är bättre än ingen alls. Hörs av senare!
Ps. Tack Tarun för den fina kommentaren!

Somliga kommer, somliga går, men du min älskade, du består.
In på huden

Alltså shit vad jag har fastnat framför den här dumburken nu igen, precis som Joakim sa att jag skulle göra, precis som jag har gjort den senaste tiden. Men det är bara för att jag har en jäkla massa projekt igång som t.ex. paps present, mams försenade present, mitt nästa sparatillprojekt m.m. Jag är så jäkla pepp på en massa saker att jag nästan går sönder, igår natt låg jag klarvaken i sängen i hopp om att Mr Blund skulle krypa ner under mitt täcke och benen liksom ryckte till hela tiden av rastlöshet.

Och sedan drömde jag något märkligt, jag drömde att jag var på en fest och sedan gick jag runt naken. Aha, vad var det för märkligt med det då tänker ni då? Jo det ska jag säga er att jag hade blivit rånad på mina kläder och tvingades strippa ner till nothing but bare skin. Det sjuka var att jag gillade det, tills dess att en gammal typ halvbekant från högstadietiden grabbade mitt ena bröst och jag rev upp hela hans hals på Halle Berry -vis från filmen igår.

Jag gillade det inte på det viset att jag fick uppmärksamhet (tror jag) utan mer det faktum att jag bröt mig loss, gjorde något galet och stod för det. Imorse vaknade jag upp och insåg att jag är 21 och inte 30 som jag känt mig en längre tid nu. Så nu jävlar ska grejer planeras in! Synd bara att man är bankrutt.

Ahjuste

Glömde säga att jag älskar P3s musik, men har desto svårare för programmen i sig. Därför vill jag föreslå ett helt snackfritt P3 och jag hoppas ni är med mig. Tack på förhand!Bland blåbärsris och myggstim

Sliten myggallergiker till tjej orkade inte gå på fest så hon blev myggäten i blåbärsskogen och missade en lyckostund med tjejerna. Inte kul. Jag låter er vältra i avundsjuka över att jag har fyllt upp hela min frys med blåbär, men gottgör er sedan med att servera er en bild på den slitna, osminkade och trötta tjejen jag var den dagen.

Nerd

Hur vet man att man är SATC skadad? Man går in på blondinbellas blogg, ser bilden här nedan och vet med ens vilken scen det handlar om och vad alla fyra precis har sagt. Kul.

Nu har jag man och hund -fritt här hemma så då kör vi på städ fullt ut (det kommer med största sannolikhet se värre ut än innan vid dagens slut).RSS 2.0