Dagen efter -besvär
Det bästa med att hålla i galej är att man dagen efter får gotta sig i allt tilltugg som blivit över. Kvällen igår blev riktigt bra, över förväntan. I efterhand kan jag dock säga att jag kanske hellre skulle kört nyktert, mest eftersom att stämningen i gänget var på topp även innan alkoholen gjorde sitt. För sedan blev morgonen tung med rejäl(!) hjärtklappning, illamående och frossa. Efter x antal turer till toaletten tur och retur gav jag upp och hämtade en skål till sängen, förlåt fina och sovande älskling!

Är det inte typiskt att man upptäcker vilka härliga människor man har i klassen några dagar efter att man har tagit examen och sagt tack adjö?

Systeryster pickaboo var en jätteduktig tjej som hjälpte till med lokalstädning och lite inhandlande av föda på Ica. Så nu har vi ätit, vilat, ätit, vilat, gjort sallad, ätit och vilat lite. Hjärnan är den segaste av de sega så här blir det inte mycket plugg av, men det är okej Sofia! Vi tar igen det en annan dag, no pressure. Lite bilder på gårdagen kommer inom kort, även fastän de är halvt odugliga med tanke på skärpan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0