Sofie Lundin

Nu ger jag upp, hädan efter ska jag börja presentera mig som Sofia/Sofie Lundén/Lundin så att pinsamma situationer slipper uppstå. Minst en gång om dagen har jag blivit kallad Sofie, men det är ju inte speciellt ovanligt. När jag tänker efter så tror jag att jag har tilltalats med Sofie fler gånger än Sofia, åtminstone av ytligt bekanta och främlingar.

Soppa, soppa, soppa. Äntligen något varmt i magsäcken! Har tragglat med pastasallad i fyra dagar (tror jag?) och det är verkligen ingen hit i längden. Jag sov otroligt dåligt inatt och vaknade alldeles för tidigt  så nu är det jag som är seg för resten av dagen. Ikväll kommer dock tjejorna över på mat i jaktbyn, vi får se hur det går när det inte finns så mycket kryddor och tillbehör bakom skåpsluckorna.

Ensamheten håller i sig, jag vet inte om det beror på bristen av kroppskontakt. Suktade lite över en nalle (japp) i receptionsshopen förut, tror att den skulle kunna värma mig om nätterna. När man är van att ha en nacke att snusa på om nätterna, blir det hemskt tomt och träligt i en 90 säng såhär. Tyvärr är det jag som ska snåla med pengarna nu så att de räcker till resans slut.

Nehe, om man skulle sova tills dess att gänget kommer tillbaka från lerduvsskyttet, jag valde mat och värme framför en kall skog och en tom mage. Det kändes vuxet. Hoppas ni alla har det bra därhemma nu och att allt rullar på som det ska. Vi ses snart igen!

Kommentarer
Postat av: Babe

Du blir ju bara grinig när vi ska snusa nacke. Så förbannat kittlig är du oftast också. L

2011-06-23 @ 02:04:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0