Nattlig update

Har tagit mig upp till min lilla lägenhet nu, kände att 18åringarnas syn på festande inte riktigt är densamma som min. Det finns säkert någon trevlig att umgås med en våning ned, jag kan egentligen inte döma riktigt än, men jag har svårt att tro att någon annan än jag befinner sig på just den här platsen i livet. Otrevligheter och beteenden som jag har svårt att värdera hindrar mig från att försöka smälta in, för om vi ska vara uppriktiga vet jag att jag inte smälter in. Det liksom skär sig när jag entrar, vilket dock inte gör mig särskilt mycket, alla är vi ju olika.

Lilla Sara-pluttan är dock tillräckligt drunken för att smälta in, typ var som helst tror jag. Flickebarnet som bestämt bara skulle ha en halv öl till, sitter där nere med två cider i händerna. Jag hör henne skratta till ibland, hon är go den där tjejen och jag är glad över att vi bekantat oss med varandra. Catti tror jag försvann, senast jag såg henne tror jag att hon gömde sig bakom ett paket kalaspuffar. Kalaspuffstjejen är en väldigt charmig tjej som utgör en tredje del av det gäng som jag för det mesta hänger med här.

Det är himla trevligt här, det är det. I veckorna har jag otroligt mycket att göra, mest eftersom vi går ganska långa dagar och pluggar sena kvällar samt nätter blir det svårt att hålla igång en kontinuerlig kontakt med omvärlden. Som känt är avskyr jag att läsa så 200 kroners kompendiet ställer till det för mig, trots att det är väldigt bra ihopsatt. Nej, jag kommer nog aldrig bli en teoretiker minsann. Barpasset idag gick åt helskotta, jag vet att jag kan så mycket bättre men idag vann nervositeten och allt blev en fullständig flopp. Hoppas på bättring, jag vill bli bra på det här. Jag vill bli en duktig bartender.

Jag kommer nog inte skriva så mycket mer här nu när jag är på utbildning eftersom jag inte har så mycket tid eller ork. Nu är det helg och det ska firas imorgon med lerduvsskytte, synd bara att jag är en mes när det kommer till vapen. Men det blir bra, först nu ska jag sova ordentligt efter en riktigt kass natt som tog musten ur mig.Puss alla, jag saknar er.


Kommentarer
Postat av: Terror

We miss you too!

2011-06-18 @ 09:24:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0