Icecold

I vintras gick jag in i väggen, tror inte det undgått någon. 8/6 skriver jag till min lärare att jag bestämt mig för att ta de sista kurserna som jag måste komma ikapp med, i den takt som passar mig och att de får bli klara när de blir klara. Hennes respons var, jag citerar; "Din nya strategi låter mycket bättre! Jag väntar lugnt!".

Idag den 23/6 skickar jag och frågar om det är okej att skicka in arbetena, det enda jag får tillbaka (trots att jag skrivit ett trevligt mail där jag önskar människan en trevlig tillvaro) är; "hej, nej det är för sent nu." Japp, så är det med det. Här sitter jag med en dator som än så länge rymmer ca 70 A4sidor MVG-material som väntar på att bli inskickat, men de timmar jag suttit med dem och tragglat är nu till ingen nytta.

Ångesten, oron och andningssvårigheterna har varit i onödan, det sönderslitna hjärtat som skulle vara på tusen olika ställen samtidigt har fått bristningar helt i onödan. Så nu väntar jag bara på problem med CSN (igen), att min nya chef upptäcker att jag faktiskt inte kommer bli undersköterska nu i sommar och att ångesthelvetet kommer tillbaka.

Jag har suttit i telefon ett par timmar med min mor trots att jag egentligen inte får ringa efter tio, men paniken tog över. Vad ska jag göra nu?! Jag känner att jag vill vara här den sista veckan till 100%, jag vill att jag ska kunna vara närvarande såväl mentalt som fysiskt. Det kan bli svårt nu, för det är mycket att tänka på, ordna med och lägga energi på. Hur ska man nu kunna sova?* Och om det visar sig att du har den där djävulska sjukdomen, då vet jag inte vad jag gör. Läkare gör misstag stora som små, mer ofta än sällan, så låt dem ha fel ännu en gång. <3

Kommentarer
Postat av: Pia

Åååh, vad vi är på samma nivå du och jag, fialia. Alla dessa jävla samtal att ringa och alla dåliga nyheter som kommer när man mår som sämst, what's up with that!?

Och om det sista är riktat till moi; det kommer ordna sig för mig, på ett eller annat sätt. Vi hoppas att nästa undersökning visar en felfri Pia! :)

<3

2011-06-25 @ 20:15:13
URL: http://piaolofsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0