Deppdag
Igår tog jag ledigt från plugget, igen. Idag vaknade jag med en sådan ångest och oro att jag inte ens kände för att gå upp ur sängen. Jag minns inte när jag kände såhär sist så jag är rätt tacksam för att det slår till ytterst sällan, fy fan för att ha det såhär varje dag. Jag känner mig ful, tjock, blek, äcklig, tråkig, tjatig och allmänt jobbig. Men jag vet att det är min hjärna som spelar mig ett spratt, så nu ska jag göra det bästa av situationen och längta till morgondagen. Synd bara att morgondagen skrämmer mig, det är dags att börja min inskolning på jobbet. Shit, jobbet, jag borde vara supertacksam. Det är jag, egentligen.

Och här ska det snart bli ändringar, den här bloggen kommer att stängas ned. Eller ja, den kommer finnas kvar men inte fyllas på. Jag behöver en förändring och den ska jag få, när plugget är över. Jag ser det som ett nytt kapitel i livet som måste firas med en ny början i bloggsfären. Jag är trött på mina tomma texter som skrivs ned mest bara för att, det ska bli bilder och texter som har en mening för mig och förhoppningsvis även er. Förhoppningsvis inhandlas en toppkamera inom en halvsnar framtid också, men det får vänta lite tills dess att alla skulder är betalda.

Kommentarer
Postat av: Linda

Men bara såattduvet så gillar jag din blogg nu med, med fina bilder, peppande musik och bilder på snickerstårtor...:) <3

2011-06-07 @ 21:23:02
URL: http://lindarasberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0