Adrian Lux och svettiga pannorSysterysters student blev himla trevlig, åtminstone för mig. Lite badande med småhundarna innan det var dags att samlas för utspringet. Syster lilla, så stor så stor. Mys och trevnad ute hos mormor med släkt och världens godaste smörgåstårta. Hundarna fick äventyra bäst de ville och jag kunde njuta av det fina när det gäller såväl  nära kära som naturen när den är som vackrast.

Om kvällen fick jag förfrågan från Tineli om lite jobb på Safiren och inte tackar väl jag nej heller? Har fått höra så mycket gott om personalen och är himla intresserad av detta nattliga upptempo -jobb. Alla var himla trevliga och snälla vilket gjorde att kvällen gick bättre än väntat. Om jag ska vara ärlig så tror jag att jag hellre jobbar ute på klubbar och krogar än går ut själv, hur galet är inte det? När klockan slog 03.10 letade jag upp mina grejor och begav mig hemåt. Jag fick kämpa mot spöregn och åska i tshirt, men väl hemma fick jag krypa ned bredvid min älskade i en varm säng. Livslust.

Nej nu kanske det är dags att sova efter dagens alla bravader, är tröttare än aldrig förr. Imorgonbitti möter en tjej i klassen (?) upp mig för att sällskapa vid frukost, det kan bli bra det här (trots att vissa verkar vara mycket olika mig). Hoppas på en mjukstart, min kolahjärna pallar inte så mycket mer just nu tror jag.


Puss mamma och PA återigen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0