När man som minst anar en förändring

- ställs hela livet på sin spets och man kan plötsligt vänta sig en helomvändning. Jag som trodde att jag var känslomässigt fucked up när jag befann mig i Grythyttan, men idag insåg jag att det kunde bli värre än så. Det är mycket som händer inom mig just nu, det kommer bli många stora förändringar i mitt liv som kommer få mig ur balans men som förhoppningsvis även kommer få in mig på rätt spår tillslut. För att spåra rätt måste man ibland spåra ur, eller?

Igår fick jag se mina små, älskade pigor men genom kisande, trötta ögon som mest av allt ville sluta sig. Det blev några nyktra krogrundor där jag la 100% fokus på bararbetet och på hemvägen var jag mer än positiv. Träffade och pratade med himla trevliga människor, fick lite halvkoll på hur de arbetar och hoppet om en praktikplats växte sig ännu större.

Ikväll tror jag på filmkväll med ostbricka hos Effe, jag måste faktiskt prioritera mina energikällor framför pluggångest i den här mörka lägenheten. Tänkte bara doppa ned näsan i handledningsboken för en stund så att jag kommer igång med sattyget. Som jag längtar till den dag när mina skulder är betalda och bartendergenen är fullt utvecklad, då ska här firas med bland annat en ny garderob vilket verkligen kan behövas. Nehe, up up and away var det ja!


Saknar er redan, grytisar.Sara framför platsen där alla ansiktsätande knott hänger.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0