Let's blame it all on the lame camera

Lägenheten känns jävligt negativt laddad nu i dagarna, och jag är övertygad om att vi båda är ansvariga eftersom ingen av oss är på topp just nu (just nu!). Så idag tog jag mina små prickar och flydde till skogen där vi övade tricks, springa i tunnel, hoppa över stockar och busade järnet. Jag måste verkligen erkänna vilket bra beslut det var att behålla den lilla fula, småskitarna har så himla skoj tillsammans.

Ps. För att inga missförstånd ska uppstå så ska jag klargöra att den negativa energin inte befinner sig emellan oss, utan är mer riktad utifrån och in vilket bara gör vår tvåsamhet starkare. Älskade, älskade hjärtevän.


My little monsters.

Nattgrubblerier och fasansfulla fasoner

Ligger nedbäddad i den där ensliga dubbelsängen medan min (fantastiska) andra halva sitter i vardagsrummet och underhåller vår gäst. Jag tänkte lägga mig tidigt utifall att den där hemtjänsten skulle få för sig att ringa 07.05 eller så imorgon bitti, men det gick väl sådär eftersom jag nu ligger pigg som en nötkärna (äh) och är på ett riktigt rackarhumör. Nej såhär kan vi inte ha det, imorgon blir det jobbsök fo'real.

Det är ju för himla härligt när man efter ett par år av riktigt hard work har börjat upptäcka vem man är och hur samt varför man beter sig som man gör. Det som biter en i gäddhänget är det faktum att man också ser sina brister klarare och tvingas möta dem face to face. Jag vet inte alltid hur jag ska handskas med mina, även om jag i många fall har hittat rätt verktyg. Jag önskar att jag kunde hantera det härliga bekräftelsebehovet som envisas med att explodera när jag mår dåligt.

Idag har jag knappast fått i mig någon direkt näring, den fysiska motionen uteblev, jag har suttit emsam hela dagen och en ordentlig nattsömn har jag bara kunnat drömma om de senaste nätterna (eller ja...). Åh vad jag skulle behöva lite tips på vad man ska göra när den där förbannade, gnagande känslan smyger sig inpå. Det handlar för det mesta inte inte om att jag känner mig sämre som människa, utan har ett fruktansvärt omfattande och skrikande behov av kramar, fina ord och allmän närhet från de jag tycker som allra mest om.

Jag vet att jag går tillbaka till att fungera normalt så fort jag får mina basics ordnade, men jag skulle vilja ha tag i något quick fix -väg. Det vore gött med en blåsning på det onda för att slippa undan det som uppfattas tungt i nuet men som egentligen bara är ren och skär inbillning. Shit, jag tröttades ut genom att grubbla över mina egna tankar. Hon är en jävla skön tjej, den där Sofia alltså.

Fingers crossed, once again.


Det finns olika sätt att studera på, på en solstol i Kroatien är ett.


Det är mycket att hålla tummarna för nu, men som vanligt är jag rädd för att jinxa genom att hoppas för mycket. Fröken negativ var det här, just det. Nu är jag här igen, i en tröttsvacka. Trist som tusan men jag vet vad det beror på, ångest kring de tre områden som jag behöver läsa på inom, jobbsök, timvik, obefintlig ekonomi, veterinärbesök, inskolningar, praktik, skulder, rädsla för att tappa taget om drömmarna och allt det som hör till. Jag tackar min stabila klippa som stöttar upp och peppar mig när jag behöver det som mest, med hans hjälp kommer jag klara mig igenom även dessa prövningar.

Jag vet att uppdateringarna här på bloggen inte är överdrivet många men jag misstänker att det kommer bli ändring här i höst, förhoppningsvis. Tills dess kommer jag kanske kasta ut lite bilder från sommaren, många tagna av mig själv men även några snyggare tagna av syster yster. Det blir nog lite Grythyttan, en del hemmabilder och så även ett par Kroatienbilder.

Och som jag längtar tills dess att jag kan få tillbaka en normal vardag, när jag inte längre behöver oroa mig för att jag inte ska kunna betala nästa månads hyra och då jag äntligen kan återuppta mina energigivande vänskapsrelationer. Jag hoppas med hela mitt hjärta att mitt liv tar emot mig med öppna armar när det är dags att landa igen.


Back on trackMen är det inte den sötaste varelse du någonsin sett? Hade jag inte haft fullt
upp med mina vilddjur som jag redan har, och inte varit så emot att ha vilda
djur som husdjur, då hade jag välkomnat en sådan här söting hem till mig.Jaha, hur har jag haft det då? Skit. Förra tisdagen gick jag ju och sjukade ned mig totalt, det tyckte jag var lägligt precis innan mina fyra dagars ledighet. Yupp! En veckas sjukledigt och sängliggande blev det men nu är jag snart tillbaka på banan igen. Kroppen är trött och halsen fucked upp emellanåt men det går att arbeta och leva, absolut.

Idag hade jag en ledig dag som jag har spenderat vilandes här hemma i lägenheten och med mamma i svampskogen som inte innehöll speciellt mycket svamp. Däremot fick hundarna springa av sig ordentligt och vi tvåfotade fick luft samt noppra fästingar för fulla muggar.

Imorgon blir det jobb för min del, precis som på lördag och söndag. Sedan kommer måndagen och då är det bye bye Sverige för ett tag, det ska bli skönt men det är mycket som ska hinnas med innan det.  


RSS 2.0