You spinn my head right round

     

Det var en gång en tisdag, den började tidigt med en sväng till Vingåker för att göra en intervju med en stycket rektor, en sjuksköterska och en kurator. Det var både intressant och inspirerande faktiskt. Linda drog mig hemåt och därhemma väntade kusin G som tog med mig och Alvi till sig. Vi promenerade lite i "cirklar" vilket gjorde att vi tillslut gav upp, vi skulle nog aldrig ha hittat fram ändå. Hem och segade på gården innan jag fick skjuts hem. Var tvungen att assistera fröken med sin cpapparat som hon ska ha på sig en gång om dagen. "Om du gör minsta fel så får jag elektriska stötar", tack så hemskt mycket.
Om kvällen så åkte jag, mormor och madre till Ängeln för att se sis och hennes vänner sjunga och spela. Mycket trevligt som vanligt, men farao vad minnen det väcker. Jag vill bara gråta när jag tänker på att allt det är över och att den tiden aldrig kommer tillbaka. Fan.

Sedan blev det onsdag och det gjorde inte så mycket. Till Eskilstuna för att göra ett besök hos tandregleraren som tog ca en kvart, det kändes väldigt nödvändigt. Hur som så ska jag dit snart igen, någon som vill göra mig sällskap? Snälla? Jag fick ändå lite gjort på staden innan tåget gick hem, så det var la bra. Min lilla lillasyster kom förbi igår kväll, trevligt men tråkigt att jag var så jätte seg. Vet inte vad det är med mig den här veckan egentligen, känns som om jag aldrig riktigt vaknar utan somnar sovandes på kvällen. Japp, det är ganska schkumt.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket... tvättat och spelat gitarr? Nej så var jag ute på promenad med Tina ja. Men that's pretty much it. Det var trevligt hur som, snackade gamla minnen. Mycket kom upp som jag inte har tänkt på sedan det inträffade. Herregud vilka tider. Snart ska vi iväg till Jockes far och fira valborg, det blir nog lugna gatan. Längtar tills imorgon då det blir grillparty hos Bosson. Nice! Men först så ska jag jobba ett par timmar, men det känns helt okej. 

Hej sålänge (: 
På tal om minnen och gamla goda, här är en.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0