Pingpongkalsong

  Igår var det helt underbart att sitta på hästryggen vill jag lova, inga hästar som skrek efter varandra, trevligt sällskap och jätte fint väder. Ah! När jag sedan kom in till staden tog jag och Pia våra tripp trapp och trull med ut på en promenad för att snacka skit och köpa mjukglass. Himla trevligt, det är skönt att hon finns den där tjejen. Hon är bra klok hon.
  Idag blir det tapetsering för hela slanten, äntligen ska en av fondväggarna bort. Nu blir hallen ljusgrå-randig och då kanske vi kan få upp lite grejor på väggarna. Som tur är hjälper mamma och PA, men jag undrar jag om det kommer att hjälpa eller skälpa. Den där mannen är ofta väldigt bra på sin sak men kan även vara otroligt klantig, tro mig. Men det blir nog braaa.
  Ska försöka hinna ner till staden för att hämta ut min Bryson bok och köpa mig en tågbiljett tur och retur tills på söndag då jag tänkte ta mig till Linköping för att hälsa på lilla padre. Det blir nog lite IKEA tror jag, vilket var min födelsedagspresent; en dag på IKEA med farsgubben.
  Usch, nu såg jag på en bild i Pias bilddagbok att jag har sackosäckar till kinder så nu jävlar måste jag ta mig en promenad. Psus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0