Jätte duktig tjej

  Ja jag är tamejtusan en jätte duktig tjej. Här sitter jag 06.42 (började 06.05) och pluggar, otroligt tråkigt och tjatigt men vad gör man inte? Ska som sagt iväg till jobbet sedan och imorgon har jag så mycket att göra och då blir det inte mycket plugg gjort. Jobbigt bara att man inte riktigt vet vad det är de vill ha.
  Nu ska jag berätta något som jag fortfarande är lite tagen av, till Joakims förundran. Natten till igår drömde jag om att jag var hemma hos min mormor och skulle sova över hos henne like in the old days. Det var en otroligt realistisk dröm, inte en sådan där det hoppar runt gröna giraffer till höger och vänster. Jag drömde att jag gick ner på nedervåningen och mormor var kvar där uppe. Jag gick fram till det låga fönstret vid dörren och kikade ut. Efter en stund kommer det två abulanser i full fart och ut kommer fyra ambulansmän som virrar runt i panik. De letar efter något, någon. Men vem? Jag vaknar. Under hela gårdagen tänkte jag från och till att jag skulle ringa och höra med mamma om mormor mådde bra, men jag tänkte att nesch, vad larvig jag är. Vad händer på kvällen? Jo mamma ringer och berättar att morfar (som förövrigt inte vill veta av sin familj och bor i andra sidan Sverige) håller på att dö efter att ha slagit i huvudet. Det är läskigt, det var honom de letade efter. Vår "försvunna" morfar. Creapy.
  Gårdagen gick i ett nafs, som alla andra dagar nuförtiden. Usch, jag får panik i magen när jag blir medveten om det genom att skriva det. Men jag (vi) hann i alla fall med att fira födelsedags"barnet" Conny (svärfar), baka tårta, laga konstig torskrätt, plugga och handla. Helt okej. Sprang förresten in på kanonen och hämtade det redigerade sommarschemat, jag kommer bli totalt förslappad. Niiice.
  Nu vill jag bara att plugget ska vara inlämnat och att klockan ska bli ca 19.10 (stängning), då kan jag slappna av.


Jag är rädd för att du ska komma in i mitt liv
och förstöra allt, snälla stanna där du är?


Kommentarer
Postat av: T

Ok, lite creepy.

2009-04-23 @ 09:22:10
Postat av: Pia

Shit, vad häftigt (och obehagligt) att du hade den drömmen!

Btw, ska vi resa i början på juni PÅ RIKTIGT? För annars måste jag nämligen gå en kurs i körkortsteori som håller på i tio dagar.

Och jag föredrar såklart att sitta i solen med en drink än att sitta framför en dator och plugga ;/

Vi hörs om det va!

2009-04-23 @ 09:50:01
Postat av: sfia

PIA: ja men vi hörs om det, jag tycker absolut att vi ska åka. frågan är bara när och hur mycket det kommer att kosta. jag ringer dig ikväll!

2009-04-23 @ 10:33:12
URL: http://slunden.blogg.se/
Postat av: Karlsson

Du ÄR tamejtusan en duktig tjej. Och en synsk kanske också..? Jag blir nyfiken, vart går den eventuella resan? Jag vet vad du ska göra på söndag! Klappa hunden och skriva brev till en vän. PUSS

2009-04-23 @ 13:37:57
Postat av: anna

jag tänker inte heller ta någon kontakt med honom igen.

2009-04-25 @ 10:40:19
URL: http://alunden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0