Jag hittar aldrig några bra rubriker

  Jaha, nu satt vi här igen. D-dagen blev bra, lite mer dramatisk än väntat och jag lämnade stället med blodsprängda ögon, inte konstigt att brudarna på jobbet tittade konstigt på mig. Men nu vet jag i alla fall, nu vet jag vad farao det är som händer med mig och hur jag ska gå tillväga för att göra mig av med det. Typ. Mer ingående upplysning om det blir det om en månad. Som tåget Casey skulle säga; jag tror jag kan, jag tror jag kan... Skönt att veta att man inte håller på att bli galen i alla fall.
  Igår spenderade jag min kväll hemma hos Pia tjejen med Linda tjejen och Petronella hunden (samt givetvis Alva hunden). Vi körde på skitsnack, Greys och smoothies. Mycket lyckat enligt mig, tack så mycket. Lotion för själen.
  Idag gott folk, har jag glott igenom lite föreläsningar pånytt för en del naturvetenskap är bra svår att få grepp om alltså. Fast det är otroligt intressant, på riktigt, det måste jag erkänna. Tina tog med mig till det mystiska huset i skogen där det fanns en (eller två?) döda kor i trädgården. Riktigt snuskig syn och lukt men den övriga biten av promenaden var trevlig.
  Nu måste jag kasta mig in i köket för att mixa ihop lite lasagnesås till herrarnas lasagne. Det är väl så det ska vara, kvinnan vid spisen och mannen hårt slitandes... framför tvn. Nej ni, skämt och sido så är han rätt fantastisk.

Tja


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0